Linzen Dal met Kokosmelk Recept

Bron

Een uiterst scherp chef’s knife bij je keukenmessen stoppen? Voor iedere kokin is een vlijmscherp mes een echte must have. Deze ligt prettig in de hand dat maakt snijden makkelijker en prettiger. Dit chef’s knife is een mooie uitbreiding op ieders messenset.

Linzen Dal met Kokosmelk Recept is een snel dal dat een twist geeft waarbij het dal zijn smaken krijgt van kokosmelk en een mix van vijf kruiden en verse gember en knoflook. Wanneer gegarneerd met stukjes kokosnoot en een scheutje limoensap, maakt dit dal-recept het rijk, weelderig en gezond.

Serveer de Linzen Dal met Kokosmelk samen met een dampende kom gestoomde rijst, augurk en papad voor een gemakkelijke trip naar je oma.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere Dal-recepten proberen, zoals

  1. Dal Makhani Recept
  2. Dal Panchmel Recept
  3. Gujarati Dal Recept

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo