Kurosaki Senko Gyuto + Petty

Bron

Op zoek naar wat feedback over deze set (uiteraard geen set, maar ik wil ze allebei kopen)

Ik scheid van mijn vrouw nadat ze mijn Anryu 210 mm AS gyuto heeft gechipt, en ik heb alleen ervaring met een Aritsugu 99/1 150 mm Petty 2018 (AS of B2, niet zeker, kocht hem in Tokio.)

Zullen dit goede vervangers zijn voor de 2 hierboven genoemde?

Ter referentie, mijn andere messen: Kato SG2 240 mm gyuto, Masamoto SW 240 mm gyuto, Yoshihiro AS 210 gyuto, Kato 180 mm nunka, Tojiro broodmes.

[BIJVOEGEN…

Kurosaki Senko Gyuto + Petty

Bron

Het beste aan keukengerei is iets waarmee je niet zonder kan, zelfs als je nog nooit eerder hebt gekookt. Product bewerking met het meest geschikte keukenmes zoals het KAASMES is dan ook het beste. Om het mes optimaal te gebruiken is leren snijden wel zo handig, dan komt het mes extra goed tot haar recht.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo