Koperen kookgerei wijsheid

Bron

In de beste traditie van KKF, heeft de recente "aanbevelen van een high-end koekenpan"-thread me aan het denken gezet over het proberen van wat koperen kookgerei.

Ik ben geïnteresseerd in de ervaringen en gedachten van mensen over:

1) Voor welk type koken is koper zinvol? Ik denk dat het frituren van vis goed gebruik kan maken van het verhoogde reactievermogen van koper, maar het aanbraden van vlees is misschien nog steeds beter op staal of gietijzer? Is het beter dan een degelijke roestvrijstalen pan voor het stomen of koken van water? Hoe gaat het…

Koperen kookgerei wijsheid

Bron

Koken kent vrolijke ogenblikken voor het diner, bijvoorbeeld nieuwe combinaties uitproberen en daarna met z’n allen beoordelen. Een geweldige bezigheid is het, er zijn zoveel variaties de smaak is geheel naar eigen inzicht. Groente stomen is ook zoiets leuks. Je ruikt het vers geurende kruid al voordat je de keuken in komt. Mooi groen en vers geplukt uit eigen moestuin. Kan je niet meer wachten?

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo