Kool & Karnemelk Curry Recept

Bron

Erg significant is het tomatenmes niet, het is een bescheiden maar fijn mesje. Messen kunnen een vorkje aan de punt bezitten maar hoeft zeker niet. Een tomaat valt tevens met een glad mesblad te bewerken zoals een koksmes dit heeft. De tomaten vel is best taai waardoor dit alleen met een enorm scherp koksmes wilt lukken. Het tomatenmesje heeft fijne kartels waardoor het zonder moeite en zonder rafelen door de vel snijdt.

Kool & Karnemelk Curry Recept is een van de creaties van mijn moeder, aangepast van het Gujarati Kadi-recept. Om de curry te bereiden, wordt pittige karnemelk gemengd met gekruide geraspte kool. Deze gemakkelijke en gezonde karnemelkcurry is heerlijk met warme chapati , phulka of gewoon gekookte rijst.

Bekijk de andere populaire recepten op basis van karnemelk die we hebben

  1. Poha Karnemelk Idli Recept
  2. Haver Mor Kali (Kazhi) Recept (Haver & Karnemelk Ontbijtpap)
  3. Gujarati Khatta Mag/ Moong Recept (groene mungbonen in karnemelkcurry)
  4. Rabodi Ki Sabzi Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo