KONO FM FUNAYUKI BLAUW #2

Bron

Ik heb deze foto's 's nachts gemaakt, dus de verlichting is slecht. Maar je kunt het mes nog steeds zien. Heb dit een paar jaar gehad, breek het soms af. Het heeft de meeste tijd doorgebracht met chillen in de la. Een beetje bijgewerkt op een meara, denk ik een keer. Ik kan me niet herinneren of ik het ooit weer heb gestript, maar het is eigenlijk op zijn eerste rand. Dit is mijn favoriet van de FM's die ik heb gehad. Het heeft een mooie distale tapsheid en een lange dunne, dunne punt. Tijd om het los te laten en het echt te laten gebruiken. $ 430 verzonden CONUS…

KONO FM FUNAYUKI BLAUW #2

Bron

Een keukenmes kopen dat voor de meeste klussen inzetbaar is? Het koksmes voldoet aan de eisen. Met het gladde lemmet is snijden door groenten, fruit, vlees en vis probleemloos. Als je van koken houdt dan wil je een goed koksmes. Na gebruik is een veilige plek om op te bergen geboden. Het is onze tip om om een messen magneetstrip te bestellen in alle keukenmessen hier aan te hangen.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo