Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes

Bron

Wat een plezierige ervaring om voor het diner de keuken in te mogen gaan en gebruik te maken van alle ingrediënten. Een geweldige bezigheid is het, je kan werkelijk elk recept na doen en je gaat achter andere smaken komen. Met alle bekwaamheid de gerechten van al je liefde voorzien. Je ruikt wat er zodirect op de eettafel komt al van afstand. Dan de kruiden fijn hakken met een koksmes om over je gerecht te strooien. Kan je niet meer wachten?

Gegrilde Coconut Red Curry Shrimp Spiesjes met paprika en uien zijn zo smaakvol, dankzij een van mijn favoriete pantry-nietjes – rode currypasta.

Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes
Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes

De garnalen in deze Coconut Red Curry Shrimp Spiesjes marineren in verkoelende kokosmelk, pittige rode currypasta en jalapeños, en verse knoflook, gember en limoensap. Het is een match made in heaven voor grote, sappige garnalen, die mooi verkoold worden met de groenten op de grill. Het grootste deel van de voorbereidings- en kooktijd is hands-off, zodat u tijd heeft om uw grill op te warmen en te genieten van het zomerweer. Nog meer recepten voor garnalenspiesjes waar ik dol op ben, zijn deze Panzanella-spiesjes met gegrilde garnalen en Gochujang-Honey Glazed Shrimp-spiesjes .

(meer…)

De post Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo