Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes

Bron

Het tomatenmesje is 1 van de verfijnde mesjes in de keuken. Bij meerdere modellen mesjes is de mespunt gevorkt, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat kan ook bewerkt worden met een glad mesblad waaronder een koksmes. De tomaten vel is een behoorlijk lastige waardoor dit alleen met een erg scherp koksmes gaat lukken. Dankzij de fijne kartels aan het mesje is die tomaten schil moeiteloos te snijden.

Gegrilde Coconut Red Curry Shrimp Spiesjes met paprika en uien zijn zo smaakvol, dankzij een van mijn favoriete pantry-nietjes – rode currypasta.

Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes
Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes

De garnalen in deze Coconut Red Curry Shrimp Spiesjes marineren in verkoelende kokosmelk, pittige rode currypasta en jalapeños, en verse knoflook, gember en limoensap. Het is een match made in heaven voor grote, sappige garnalen, die mooi verkoold worden met de groenten op de grill. Het grootste deel van de voorbereidings- en kooktijd is hands-off, zodat u tijd heeft om uw grill op te warmen en te genieten van het zomerweer. Nog meer recepten voor garnalenspiesjes waar ik dol op ben, zijn deze Panzanella-spiesjes met gegrilde garnalen en Gochujang-Honey Glazed Shrimp-spiesjes .

(meer…)

De post Kokos Rode Curry Garnalen Spiesjes verscheen eerst op Skinnytaste .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo