Knoflook Dal Recept

Bron

Het tomatenmesje heeft een mesblad van maximaal 15 centimeter, het is namelijk een mes voor het fijne werk. Tomatenmesjes kunnen aan de mespunt een vorkje hebben maar dat is geen vaste regel. Wil je een tomaat met een koksmes snijden zal dit ook kunnen. De tomaten schil is best taai waardoor dit alleen met een erg scherp koksmes wilt lukken. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmes is die tomaten schil moeiteloos te snijden.

Knoflook Dal is een van de eenvoudigste maar de lekkerste om te bereiden. Als je van knoflook houdt, dan zal dit zeker in je lijst met favorieten komen. Dit romige dal is gevuld met de knoflookpunch en is pittig en pittig. Knoflookdal wordt het best geserveerd met hete lachha paratha of gestoomde rijst of ragi mudde samen met een klodder ghee.

Andere lekkere dals die je ook kunt proberen:

  1. Lauki Chana Dal Recept
  2. Arhar Ki Dal met Lahsun Tadka
  3. Navrang Dal Recept

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo