NR.1 LEVERANCIER OP HET GEBIED VAN KLEEDRUIMTE INRICHTING

Op het gebied van kleedruimte inrichting is er veel mogelijk bij W&H Sports. De kleedruimte moet aan de wensen van de eindgebruiker voldoen, dit is geen gemakkelijke opgave. W&H Sports geeft u advies op maat over de inrichting van de kleedruimte.

Kleedruimte-Sparta-Rotterdam
Kleedruimte-Almere-city

Een kleedruimte inrichten is zo eenvoudig nog niet. Waar moet je beginnen? Wij helpen je graag in dit proces. Als eerst volgt een vrijblijvend adviesgesprek waarin de wensen en mogelijkheden kunnen worden besproken. Na het gesprek kan er een plan op maat worden opgesteld, hierin worden de verschillende mogelijkheden meegenomen, zoals: lockers, wastafels en banken. 

Bekijk de checklist voor een kleedruimte op maat.

WAAROM KIEZEN VOOR W&H SPORTS?

SNELLE LEVERING

VASTE MONTAGEPARTNER

DESKUNDIG ADVIES

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

FC LISSE AAN HET WOORD...

W&H Sports heeft een rol mogen spelen in de nieuwbouw van FC Lisse, met een prachtige accommodatie als gevolg. De voorzitter van FC Lisse zegt het volgende over de samenwerking met W&H Sports: ”Er is altijd prettig contact geweest, de prijs/kwaliteitverhouding is in orde, hebben met hun ervaring ook een adviserende rol binnen onze club, kunnen doorpakken en zijn benaderbaar. Uiteindelijk is het een mensen-business en maken we keuzes op basis van vertrouwen.”

FC-Lisse-kleedruimte-inrichting

REFERENTIES

Verschillende referenties in binnen- en buitenland:

Club-Brugge-referentie-kleedkamerinrichting.png
PSV-referentie-kleedkamerinrichting.png
feyenoord-referentie-kleedkamerinrichting.png

Lockers zijn extra luxe die kunnen worden toegevoegd aan een kleedruimte. Op het gebied van lockers is er veel mogelijk: met slot, zonder slot en in tal van verschillende vormen en maten. Lockers zijn los te plaatsen, maar ook in te bouwen in de ruimte. Bekijk hieronder de mogelijkheden op het gebied van lockers.

PSV-kleedruimte

CONTACT

Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn is communicatie enorm belangrijk. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Na dit vrijblijvende contact zullen wij de plannen uitwerken en met u bespreken. Gedurende het proces zult u één vast aanspreekpunt hebben binnen W&H Sports waarvoor u terecht kan met al uw vragen. 

DIGIFOLDER
KLEEDRUIMTE INRICHTING

© All Rights Reserved.