Kippenvleugels met Bhuna Masala Recept

Bron

Goed keukengerei is iets waarmee je niet zonder kan, zelfs als je nog nooit eerder hebt gekookt. Je producten gaan snijden met het meest geschikte mes zoals het GROENTEMES is dan ook het beste. Voor het beste snijresultaat is leren snijden wel zo handig, dan komt het keukenmes extra goed tot haar recht.

Chicken Wings With Bhuna Masala Recept is een Indiase versie van de knapperige kippenvleugels. We hebben het gekruid met wat Bhuna masala, wat meestal een basis is voor alle curries. De masala bevat bijna alle kruidensmaak die je uit India hebt. Het heeft perfect geroosterde uien en tomaten gemengd met wat smaakvol garam masala-poeder. De kippenvleugels worden vervolgens in de hete oven gebakken tot ze knapperig zijn aan de bovenkant en zacht en sappig van binnen.

Serveer de Chicken Wings With Bhuna Masala Recept samen met wat Griekse Yoghurt Dip of Pudina Dahi Chutney als heerlijk aperitief.

Als je dit recept lekker vindt, probeer dan meer recepten zoals

  1. Recept voor gegrilde ananas en kipsalade
  2. Dry Fry Keema Balls (Spicy Chicken Keema Balls) Recept
  3. Chettinad Peper Kip Droog Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo