Kip Piccata

Bron

Het tomatenmes heeft een mesblad van hoogstens 15 centimeter, het is een bescheiden mesje met enorm gemak. Tomatenmesjes kunnen een vorkje aan de punt hebben maar dit is niet altijd het geval. Wil je een tomaat met een koksmes snijden zal dit ook kunnen. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn wilt het lemmet door die taaie tomaten schil pakken. Het tomatenmesje is fijn gekarteld waardoor het moeiteloos en zonder pletten door de schil snijdt.

Chicken Piccata is een Italiaans kipgerecht gemaakt met fijngestampte kipfilet in een citroen-wijnbotersaus met kappertjes en peterselie.

Kip Piccata
Kip Piccata

Als u op zoek bent naar meer manieren om kipfilet spannend te maken, dan zult u dol zijn op dit Chicken Piccata-recept. In plaats van een ton boter en olie te gebruiken, gebruikt mijn gerecht veel minder olie en slechts een vleugje boter. De smaak is zo goed dat je hem niet zult missen! Mijn dochter, die van alles met citroen houdt, is dol op dit gerecht. Als je dit piccata-recept van kip met vis wilt proberen, probeer dan eens Bot Picatta .

(meer…)

Het bericht Kip Piccata verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo