Kip Kotelet Caprese Salade

Bron

Wat is het toch fijn om voor het eten aan het aanrecht te mogen staan en je passie tot uiting te brengen. Het is iets dat je makkelijk zelf kan, je kan werkelijk alles verzinnen de smaak is geheel naar eigen inzicht. Een ovengerecht bereiden is ook zeer leuk om te doen. Nog niet voldoende smaak?, het zijn de kruiden die het geven. Dan de kruiden fijn hakken met een santokumes om over je gerecht te strooien. Begin je al trek te krijgen?

Kip Kotelet Caprese Salade maakt gebruik van erfstuktomaten aan het einde van de zomer met licht gebakken kipkoteletten, verse mozzarella en basilicum.

Salade Caprese Kip Kotelet
Salade Caprese Kip Kotelet

Deze Caprese Salade Kip Kotelet is de perfecte salade voor het diner. Het is stevig en smaakvol, en ik weet dat je er keer op keer naar hunkert! Ik hou van een klassieke caprese salade , dus ik bedenk altijd nieuwe variaties met dezelfde smaken. Bovendien is het een uitstekende manier om de laatste tomaten in mijn tuin op te gebruiken. Voor enkele van mijn andere favoriete caprese-recepten , probeer mijn Caprese Chicken Skillet en Air Fryer Burst Tomato Burrata Caprese Salad . Misschien vind je deze Air Fryer Chicken Milanese ook heerlijk !

(meer…)

Het bericht Salade Caprese Kipfilet verscheen eerst op Skinnytaste .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo