Kip Kappa Biryani Recept

Bron

Het keukenmes dat vrijwel elke klus kan klaren is het koksmes. Snijden met een glad mesblad zorgt voor de minst mogelijke beschadiging aan het product. Hou je van een goed gesneden product dan wil je een goed koksmes. Verzorg het goed door deze voor gebruik eerst aan te zetten met een aanzetstaal en maak deze met de hand schoon.

Chicken Kappa Biryani Recept is een authentiek Kerala-recept waaraan we een twist hebben toegevoegd door kip te gebruiken in plaats van rundvlees. De meesten van ons kennen Biryani gemaakt met elk type rijst, maar in Kerala omdat tapioca veel wordt geconsumeerd.

Wist je dat: Tapioca een soort knolgewas is die zetmeelrijk en vezelrijk is. Dus wanneer het wordt gepureerd en gemengd met wat kruidenpoeders en kip, zal het geweldige smaken creëren. Het kan je eenpansmaaltijd zijn, vergezeld van een theeyal of gewoon gegeten zoals het is.

Serveer het Chicken Kappa Biryani Recept samen met aardappeltheeyal of Tomato Onion Cucumber Raita om van je zondagse lunch te genieten.

Als u op zoek bent naar meer Biryani-recepten, zijn hier enkele:

  1. Boerenerf Gierst Paddenstoel Biriyani Recept
  2. Thalassery Kip Biriyani Recept
  3. Chana Pulao Recept (Pittige Kikkererwten Pulao)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo