Kinda Clueless New Guy Next Knife of…

Bron

Ik ben veel verder dan mijn eerste mes, maar heb nog steeds geen idee. Ik weet nog niet eens wat ik moet vragen. Ik ben het soort persoon dat soms te veel nadenkt en andere keren er gewoon in springt en dingen meteen uitzoekt. Niet veel tussendoor. Deze keer sprong ik gewoon.

Het begon allemaal toen ik op zoek was naar een snij-/snijmes voor Thanksgiving. Als oud lid heb ik om hulp gevraagd bij Badger & Blade. Om dat specifieke doel te dienen kocht ik een Wusthof 8” vleesmes, vleesvork en…

Nogal Clueless New Guy Next Knife of …

Bron

Een keukenmes kopen die het meeste kan? Het koksmes wordt je grootste vriend. Met het gladde lemmet is snijden door groenten, fruit, vlees en vis probleemloos. Als je van koken houdt dan hou je van het koksmes. Ga er met respect mee om door het mes voordat je het gaat gebruiken eerst aan te zetten met een aanzetstaal en stop het niet in de vaatwasser.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo