Khamang Kakdi (Maharashtrian Komkommersalade)

Bron

Met verse producten werken is fantastisch, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en daarna met z’n allen beoordelen. Het is ook grappig om te doen, de mogelijkheden zijn eindeloos de smaak is geheel naar eigen inzicht. Vis pocheren is ook zoiets leuks. Alles met de juiste dosis toevoegen , met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden goed fijn snijden met een santokumes om over je gerecht te strooien. Begint het al te kriebelen?

Khamang Kakdi (Maharashtrian Komkommersalade)

Khamang Kakdi is een heerlijke licht gekruide knapperige komkommersalade uit de Maharashtrische keuken. Versheid in een kom, Khamang kakdi is gemaakt met komkommer, kokosnoot, pinda's en een paar kruiden en specerijen. Het is ook bekend als kakdi chi koshimbir, wat in het Marathi betekent, salade (koshimbir) gemaakt van komkommer (kakdi). Over Khamang Kakdi Khamang…

LEES: Khamang Kakdi (Maharashtrian Komkommersalade)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo