Officemessen

precisie snijden
De scherpste officemes prijzen

Een kleine maar handige keukenmes is het officemes. Met dit mes zijn kleine taken als schillen en figuur snijden een genot.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
professioneel Global officemes 9cm lemmet
Beste prijs
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
goed officemes 9cm lemmet

goed officemes 9cm lemmet

27,67
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
professioneel officemes ZXBF 10cm lemmet Damascus staal
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
professioneel Damascus stalen officemes 8cm lemmet ZXBF

Klein lemmet

Door het relatief kleine lemmet tot 11 centimeters is deze gemakkelijk te manoeuvreren. Tevens is het lemmet vrij slank. Alle benodigdheden voor verfijnde taken zijn in het design geoptimaliseerd tot perfectie.

TIP: Voor weinig gebruik

Ontvang automatisch bericht bij de gewenste prijs

Is deze of andere officemes nog net even buiten het budget? Wij sturen je automatisch een email wanneer de gewenste prijs is bereikt. Bijvoorbeeld door aanbieding.

Kunst snijwerken

Je maakt de prachtigste kunstwerken uit onder andere meloen, wortel en komkommer te bewerken met grote precisie. Dit komen we doorgaans tegen aan bijvoorbeeld een buffet. Maar thuis tijdens verjaardagen is het ook een voldoening om zoiets op tafel te laten pronken.

Officemes hanteren

Een scherp snijvlak is altijd van belang en nu is dit niet anders. Het officemes doet het zware werk terwijl jij losjes het product kan vasthouden zonder te beschadigen of vervormen. Houdt de controle over dit mes door ook hier een wijsvinger op de rug van het metalen lemmet te leggen.

Opbergen

Keukenmessen zijn scherp en daardoor gevaarlijk. Los opbergen in een keukenla is dan ook geen optie. Het meest verstandige is om je gehele messenset op te hangen aan een hiervoor bedoelde magneetstrook. Deze monteer je aan de muur zodat elk mes met handgreep naar beneden kan hangen.

9.5/10 Lees recensie
95 %
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: COM-FOUR® messenmagneetstrip van acaciahout voor wandmontage - messenmagneetstrip - meshouder voor in de keuken - magneetrail voor messen - 40 cm (Acacia hout) - €24,83
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor COM-FOUR® messenmagneetstrip van acaciahout voor wandmontage - messenmagneetstrip - meshouder voor in de keuken - magneetrail voor messen - 40 cm (Acacia hout)
Laatste updates:
  • €24,83 - januari 23, 2023
  • €24,99 - januari 21, 2023
  • €25,99 - november 28, 2022
  • €29,99 - augustus 27, 2022
Sinds: augustus 27, 2022
  • Hoogste prijs: €29,99 - augustus 27, 2022
  • Laagste prijs: €24,83 - januari 23, 2023
Laatste Amazon prijsupdate was: januari 25, 2023 7:49 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Japanse officemessen

Mes verzorging

Om welk keukenmes het ook gaat, ontwijk altijd de vaatwasser. Het beste is om na gebruik je officemes onder de kraan met schoonmaakmiddel te reinigen.

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo