Kato, Kaiju, Takeda Classic AS (oude maling),

Bron

Ik dacht ik post mijn 2022-verlanglijstje en houd mijn vingers gekruist!

Kato:
K-tip yanagiba
Takohiki
Usuba
Honesuki
Klein 180mm~
Alle dammies/kikuryu

Ashi Honyaki:
Elke enkele afschuining

Kaiju:
Elk staal met kiribox

Takeda Classic AS (oude maling):
deba
Gyuto

Graag verdubbelen +- contant of gewoon geld. Ik weet dat dit allemaal lange shots zijn, maar niets waagde niets gewonnen zoals ze zeggen. Bedankt zoals altijd KKF!

Bron

Het tomatenmes heeft een lemmet van maximaal 15 centimeter, het is een klein maar heerlijk mesje. Bij meerdere modellen tomatenmessen zit er en vork aan het uiteinde, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Wil je tomaten met een koksmes snijden zal dit tevens kunnen. Alleen moet deze wel erg scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten vel pakken. Het mesje is fijn gekarteld waardoor het probleemloos en zonder pletten door de schil snijdt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo