Kasjmir-stijl Bom Chount / Wangan Recept – Pittige Apple Brinjal Curry

Bron

De energie komt weer helemaal tot bloei door, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en daarna met z’n allen smakelijk van eten. Een geweldige bezigheid is het, je kan werkelijk elk recept na doen de smaak is geheel naar eigen inzicht. Met alle bekwaamheid de gerechten van al je liefde voorzien. Je ruikt de lekkerste geuren al door het hele huis. Mooi groen en vers geplukt uit eigen moestuin. Krijg je al de smaak te pakken?

Bom chount-Wangan-recept is van groot belang in de Kashmiri-keuken. Het wordt bereid op festivals, ceremonies en andere gelegenheden. Het wordt beschouwd als een zeldzame combinatie en daarom aangeboden als een bhog aan voorouders.

Bom Chount-Wangan Recept – Appel Brinjal Curry wordt het best geserveerd met gekruide wortelpulao-recept of gewone rijst en Nadru ke kabab .

Als je van dit recept houdt, ontdek dan meer recepten van Kashmiri Cuisine

  1. Lauki Yakhni Recept (Fles Pompoen In Yoghurt Jus)
  2. Chaman Qaliya (Kashmiri Kwark Curry) Recept
  3. Kashmiri Rajma Recept
  4. Kashmiri Rogan Josh Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo