Kashmiri Monj Haakh Recept – Knol Khol Op smaak gebracht met Asafoetida

Bron

De eigen specialiteit van een fileermes is het hebben van een lang buigzaam lemmet om zo dicht als mogelijk langs bot te snijden. Natuurlijk is het mes fantastisch scherp, allemaal bij elkaar genomen zorgt het fileermes voor het minste product verlies. Onze fileermessen geven een voldaan bezit voor iedere keuken die gezien aan de messenmagneetstrip mogen worden.

Knol Khol, ook bekend als Ganth Gobhi, is na Lotus Stem de meest gebruikte groente in de Kashmiri-keuken. Monj Haak is een populair Kashmiri vegetarisch recept gemaakt met knol khol en groenten en typisch op smaak gebracht met asafoetida.

Het recept heeft slechts een handvol ingrediënten nodig en kan in een handomdraai worden gemaakt. De soepele textuur van de Kashmiri Monj Haakh-curry is een ideaal bijgerecht met gewone hete rijst samen met Kashmiri Chaman Qaliya of Kashmiri Rogan Josh voor de lunch.

Als je van dit recept van Kashmiri Monj Haakh Recept houdt, probeer dan de andere Kashmiri-recepten zoals:

  1. Kashmiri Pulao Recept (Pulao gekruid met saffraan, hele kruiden en noten)
  2. Nadru Ke Kabab Recept (Lotusstengel in Pittige Jus)
  3. Lauki Yakhni Recept (Fles Pompoen In Yoghurt Jus)
  4. Chaman Qaliya (Kashmiri Kwark Curry) Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo