Karnataka Style Sabsige Soppu Akki Rotti (recept dillebladeren en afgeplat rijstbrood)

Bron

Het beste aan keukengerei is iets dat je de meeste kans van slagen geeft, zelfs als je voor je eentje in de keuken staat. Ieder keukenmes is verschillend, neem bijvoorbeeld het officemes dit geeft het beste resultaat voor die productgroep. Goed kunnen omgaan met een keukenmes is wel aan te raden. Weten hoe je het keukenmes vast moet houden haalt het beste uit het keukenmes naar boven.

Karnataka Style Sabsige Soppu Akki Rotti (recept voor dillebladeren en afgeplat rijstbrood) is een variatie op Akki Rotti, een zeer beroemd ontbijtgerecht in Karnataka. Dillebladeren zijn erg belangrijk in hun keuken omdat het lokaal verkrijgbaar is. De bladeren hebben een zeer sterk geurende en scherpe smaak en worden het best gebruikt voor hartige doeleinden. Het wordt toegevoegd aan het rijstmeel en het afgeplatte rijstdeeg en op een doek geklopt en vervolgens gekookt op een platte tawa.

Serveer de Karnataka Style Sabsige Soppu Akki Rotti (recept met dillebladeren en afgeplat rijstbrood) kan samen met het Karuveppilai-chutneyrecept (een gezonde chutney met kerrieblaadjes) worden geserveerd.

Als u op zoek bent naar meer recepten met dillebladeren, zijn hier enkele:

  1. Goan Shepeche Polle Recept (pannenkoek met dillebladeren)
  2. Shepuchi Bhaji Recept (roergebakken Maharashtrian Suva/dillegroenten)
  3. Ragi en dille Nippattu recept

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo