Kala Chana Pilaf Recept

Bron

Met verse groenten van de groenteboer aan het werk gaan is leuk, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en vol trots op tafel presenteren. Een geweldige bezigheid is het, er zijn zoveel variaties de smaak is geheel naar eigen inzicht. Met alle bekwaamheid je gerecht alle liefde geven die je hebt. Je ruikt wat er zometeen op de eettafel komt al door het hele huis. Dan de kruiden fijn hakken met een scherp mes om daarna door je saus te roeren. Krijg je al de smaak te pakken?

Kala Chana Pilaf Recept is een bewerking van de Pakistaanse keuken. Pilaf is een smaakvol rijstgerecht, meestal gekookt met wit of rood vlees in Pakistan. De toevoeging van hele garam masala voegt een mooie smaak toe aan het gerecht. We hebben de witte chana vervangen door de kala chana om het gezonder te maken. De kaneelveer voegt een milde zoetheid toe aan de pilaf. Serveer het Kala Chana Pilaf Recept samen met Pittige Kip Curry , Bloemkool & Komkommer Raita en Fresh Garden Salad Recept voor de weekendbrunch.

Hier zijn nog een paar pilafrecepten die je ook kunt proberen

  1. Recept voor tuinbonen en courgette-courgettepilaf (Pulao)
  2. Quinoa Bruine Rijst en Groente Pulao Recept
  3. Kathal Biryani Recept (Raw Jackfruit Pilaf)
  4. Saffraan Pilaf Recept (Kesar Pulao)

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo