Kagero of gonbei aus10

Bron

Hallo,

Ik ben nu ongeveer een maand aan het winkelen voor een nieuwe gyuto. Dat leidde me naar dit forum en door het konijnenhol van een heleboel verschillende dingen om te overwegen. Nu geloof ik dat ik het heb teruggebracht tot twee. Kagero en Gonbei aus10. Beide 240mm. Mijn vraag is voor iedereen die ervaring heeft met een van beide hoe de verschillen zijn. Vooral als de kagero echt wat zwaarder werk aankan, zoals harde groenten en slechts uren en uren professioneel gebruik per dag.
Ik kan me inzetten voor…

Kagero of gonbei aus10

Bron

Het tomatenmes is klein in model maar doet groot werk. Bij sommige messen zit er en vork aan het uiteinde, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Wil je een tomaat met een koksmes snijden zal dit tevens binnen de mogelijkheden behoren. De tomaten schil is een behoorlijk lastige die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het zonder moeite en zonder beschadigingen door de schil snijdt.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo