Je kracht is niet te stoppen – Aflevering 210: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Een kartelmes kopen? Vanzelfsprekend doe je dat op keukengerijk.nl de site met verstand van keukenmessen. Dit broodmes bijvoorbeeld is een echte aanwinst in je messenset. Met broodmessen als deze zal kruimelen en plat drukken in het verleden behoren.

Vandaag praat ik in de podcast over mijn vele schorsingen op de lagere school, waarom vloeken al op jonge leeftijd deel uitmaakte van mijn vocabulaire en waarom je misschien niet zo zwaar tilt als je kunt. Laten we sterk worden, bishes!! Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt!

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je de podcast leuk vindt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

De post You Strength is Unstoppable – Aflevering 210: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo