
Instant mor kuzhambu recept | eenvoudig en snel recept voor mor kuzhambu, met volledige video en stapsgewijze instructies.
Mor kuzhambu is een van de populaire Zuid-Indiase jus. We maken een pasta op basis van kokosnoot en voegen deze toe aan karnemelk om Mor kuzhambu te maken. Om deze kokospasta te maken, voegen we geweekte dal of geroosterde dal toe. In dit Instant mor kuzhambu-recept weken we niets. We kunnen deze Mor kuzhambu in slechts 20 minuten maken.
Dit is een typisch Zuid-Indiaas mor kuzhambu-recept in hotelstijl . We voegen hier uien aan toe, die we meestal niet toevoegen in mor kuzhambu. We voegen besan | . toe kadalai maavu samen met kokos, komijnzaad en groene pepers om de pasta te maken. De besan geeft dikte aan de jus.
Als je een werkende vrouw bent en op zoek bent naar een instant en gemakkelijk recept, dan moet je dit recept eens proberen.
Bekijk ook, Vendakkai mor kuzhambu , Kalyana mor kuzhambu, Varuthu aracha mor kuzhambu en Mor rasam

Instant Mor Kuzhambu-recept afdrukken
- 1 en 1/2 kop karnemelk
- 3 tl olie
- ½ tl mosterdzaad
- 2 rode pepers
- Curry bladeren
- Zout indien nodig
- 1 dun gesneden ui
- ½ tl kurkumapoeder
- 3 groene chili's
- 1 tl komijnzaad
- 1 el besan | kadalaimaavu
- 3 eetlepels kokos
- ½ kopje water
-
Voeg in een mixiepot 3 groene pepers, kokosnoot, 1 tl komijnzaad, 1 el besan en kopje water toe.
-
Maal dit tot een gladde pasta.
-
Voeg in een pan olie toe en voeg mosterdzaad, kerrieblaadjes en gebroken rode pepers toe.
-
Zodra de mosterd sputtert, voeg je de in dunne plakjes gesneden uien toe.
-
Kook tot het doorschijnend wordt.
-
Voeg nu de gemalen pasta toe.
-
Laat dit 2-3 minuten koken.
-
U kunt in dit stadium indien nodig nog ½ kopje water toevoegen.
-
Voeg hier nu de 1,5 kopjes karnemelk aan toe. Laat de karnemelk medium dik en niet te waterig zijn.
-
Voeg kurkumapoeder en zout toe.
-
Meng goed en kook op middelhoog vuur.
-
Laat dit opschuimen en breng aan de kook.
-
Schakel de vlam uit.
-
Instant mor kuzhambu is klaar.
-
Serveer met hete rijst.
2. Voeg de besan | . niet toe kadalai maavu meer dan de genoemde hoeveelheid.
3. Instant mor kuzhambu past goed bij elke pittige curry naar keuze.
Hoe maak je Instant Mor kuzhambu
- Voeg in een mixiepot 3 groene pepers, kokosnoot, 1 tl komijnzaad, 1 el besan en ½ kopje water toe
- Maal dit tot een gladde pasta.
- Voeg in een pan olie toe en voeg mosterdzaad, kerrieblaadjes en gebroken rode pepers toe.
- Zodra de mosterd sputtert, voeg je de in dunne plakjes gesneden uien toe.
- Kook tot het doorschijnend wordt.
- Voeg nu de gemalen pasta toe.
- Laat dit 2-3 minuten koken.
- U kunt in dit stadium indien nodig nog ½ kopje water toevoegen.
- Voeg kurkumapoeder en zout toe.
- Meng goed en kook een minuut.
- Voeg hier nu de 1,5 kopjes karnemelk aan toe. Laat de karnemelk medium dik en niet te waterig zijn.
- Meng goed en kook op middelhoog vuur.
- Laat dit opschuimen en breng aan de kook.
- Schakel de vlam uit.
- Instant mor kuzhambu is klaar.
- Serveer met hete rijst.
- We voegen geen groenten toe aan de mor kuzhambu, indien nodig kun je geroosterde damesvinger toevoegen.
- Voeg de besan | . niet toe kadalai maavu meer dan de genoemde hoeveelheid.
- Instant mor kuzhambu past goed bij elke pittige curry naar keuze.
Het bericht Instant Mor kuzhambu recept verscheen eerst op Jeyashri's Kitchen.