"Ik krijg er spijt van" Gough Bestek 253mm Gyuto

Bron

Ik hou echt van deze Gough, maar ik vind het een beetje te zwaar voor mijn stijl. Net als mijn anderen heb ik het thuis spaarzaam gebruikt. Waarschijnlijk 2-3 uien, een paar bundels groene uien, tofu en wat korte ribben. Ik heb dit in augustus van Chang gekregen.

Het presteert zeer goed en in zeer goede staat met slechts een klein beetje patina. Ik heb het niet gestript of geslepen, niet…

"Ik krijg er spijt van" Gough Bestek 253mm Gyuto

Bron

Het keukenmes die vrijwel overal inzetbaar voor is, is het koksmes. Een mesblad zonder kartels brengt de minst mogelijke beschadiging aan het product. Als je van kokkerellen houdt dan wil je een koksmes kopen. Ga er met respect mee om door het keukenmes voor gebruik eerst met een aanzetstaal aan te zetten en stop het niet in de vaatwasser.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo