Ik heb een nieuwe Vacuum Sealer nodig (denk ik)

Bron

Ik heb een foodsaver gamesaver vacuumsealer. Ik wilde er een met een betere garantie en een robuuster mechanisme (ik denk dat het is ontworpen voor meer dan 100 lbs per keer). Ik gebruik het niet vaak, misschien 6-8 keer per jaar, misschien maximaal 10… en ik heb het de afgelopen 3 maanden niet gebruikt. Toen ik hem er vrijdag uithaalde, kwam de bovenste pakking los (viel er gewoon af). Ik heb ze gebeld en ze zeiden dat mijn apparaat net geen 5 jaar garantie meer had en dat ze geen vervangende pakkingen verkopen en dat ik een ander apparaat zou moeten krijgen … Echt waar? I…

Ik heb een nieuwe Vacuum Sealer nodig (denk ik)

Bron

Een vlijmscherp koksmes bij je keukenmessen stoppen? Voor iedere chef hebben we wel iets zoals dit koksmes. Een prachtig design en natuurlijk ontzettend scherp. Dit chef’s knife gaat je helpen bij het bereiden van het diner.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo