Ideeën buiten de onze – Aflevering 215: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Met vers vlees van de slager werken is leuk, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en hier met het gezin van genieten. In kookboeken zie je de meest lekkere creaties de revue voorbij komen, met wat oefenen kan jij dit ook bereiden? Met al je vaardigheden je gerecht alle liefde geven die je hebt. Je ruikt de lekkerste geuren al aan het einde van de straat. Met de eigen geteelde groente van je dochtertje. Loopt het water je al in de mond?

Vandaag heb ik het in de podcast over werken aan het luisteren naar anderen, proberen ideeën buiten die van jezelf te begrijpen, en jezelf uitdagen wanneer je anderen begint te beoordelen om te stoppen en te vragen waarom.

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je van de podcast houdt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

De post Ideas Outside Our Own – Aflevering 215: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo