Hulp bij het selecteren van een nakiri –

Bron

Hallo mensen,

Kerstmis komt eraan en ik wil slechte cadeau-ideeën voorkomen door een nieuw speeltje voor te stellen.
Het volgende type mes dat ik zou willen proberen is een nakiri. Het lijkt me een interessante optie om tegenwoordig vooral groenten te koken. Ik ben ook benieuwd naar hun vorm in het algemeen. Ik ben nu een thuiskok, na een jaar in een professionele keuken te hebben doorgebracht.
Ik streef naar een mes van minder dan € 180-200, omdat het voor thuisgebruik is en ik heb dit soort mes nog nooit eerder geprobeerd.

Ik ben in Europa dus duidelijk minder aanbiedingen, maar ik heb geprobeerd om…

Hulp bij het selecteren van een nakiri –

Bron

Het tomatenmesje is 1 van de kleinere mesjes in de keuken. Messen kunnen aan de mespunt een vorkje bezitten maar dat is geen vaste regel. Tomaten bewerken met een koksmes zou tevens binnen de mogelijkheden behoren. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten vel pakken. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmesje is die tomaten schil kinderspel.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo