HSC/// Magnacut Gyuto 230 mm

Bron

Hallo,

Ik heb besloten afstand te doen van mijn Magnacut gyuto van HSC///. Harbeer heeft geweldig werk geleverd met dit mes en heeft gepresteerd op het hoogste niveau. Ik heb onlangs een regel voor mezelf ingesteld dat ik slechts 1 mes per maker zal dragen, zodat ik zoveel mogelijk makers kan proberen. Het was tussen dit en mijn HSC/// ijzer beklede 26c3 gyuto 265 mm en ik ben een sukkel voor ijzer beklede en grotere gyuto's.

Magnacut-staal is het best presterende staal dat ik heb meegemaakt. Ik kan niet zeggen hoe gemakkelijk het is om…

HSC/// Magnacut Gyuto 230 mm

Bron

De energie komt weer helemaal tot bloei door, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en vol trots op tafel presenteren. Een geweldige bezigheid is het, de mogelijkheden zijn eindeloos en je gaat achter andere smaken komen. Vlees grillen is ook iets om helemaal in op te gaan. En die harmonie van smaken om bij elkaar te voegen, met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden goed fijn snijden met een koksmes om over je gerecht te strooien. Begin je al trek te krijgen?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo