Hitohira Tanaka Yohei Blauw 1 240mm

Bron

Ik heb dit gisteren net gekregen, ben dol op Tanaka's staal en wilde er een proberen met Takada's grind. Maar te laserachtig voor mij, heb het een dag gebruikt en besloot dat ik het beter kon laten gaan voordat ik ofwel 1) besluit het te houden omdat ik denk dat ik het gevaar loop een mes en stenen verzamelaar te worden of 2) het kantelt of buigt de rand of zo.

Ik was verrast dat de afwerking geëtst was, waardoor er te veel weerstand ontstond die direct merkbaar was bij vlees en vis. Dus ik heb het geschuurd met 1500 grit Rhynowet en Micromesh, dan…

Hitohira Tanaka Yohei Blauw 1 240mm

Bron

Zelfs al heb je weinig interesse voor het eten klaar maken dan weet wel dat het juiste gereedschap onmisbaar in elke keuken is. Elk mes heeft zo z’n eigenschap, neem bijvoorbeeld het schilmes dit snijdt deze productgroep als de beste. Voor het betere snijresultaat is het handig dat je goed kan snijden, dan komt het mes extra goed tot haar recht.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo