Het Align-programma + The Align & Shine Box is GELANCEERD

Bron

De energie komt weer helemaal tot bloei door, bijvoorbeeld nieuwe combinaties uitproberen en daarna met z’n allen beoordelen. Op tv zie je de meest lekkere creaties de revue voorbij komen, met wat inspanning kan jij dit ook bereiden? Met alle bekwaamheid de gerechten van al je liefde voorzien. Je ruikt wat er snel op de eettafel komt al voordat je de keuken in komt. Dan de kruiden goed fijn snijden met een scherp mes om over je gerecht te strooien. Begin je al trek te krijgen?

Het is hiereeeeeeee! Mijn Advanced Align GYM-programma en Advanced Align HOME-programma zijn officieel gelanceerd en beide programma's staan klaar om u te helpen MINDER te trainen en MEER resultaten te behalen (het beginnersprogramma wordt over een paar maanden gelanceerd!). Ja, dat heb je goed gehoord! Tijdens het grootste deel van mijn fitnessreis van de afgelopen 13 jaar dacht ik dat meer altijd beter was. Meer trainingen betekende meer resultaten. Maar kom erachter dat BETER programmeren in combinatie met geweldige voeding je GEWELDIGE resultaten oplevert. Ik begon ongeveer 6 maanden geleden slechts 3x per week te trainen en niet alleen namen al mijn liften toe in gewicht, maar ik zag mijn lichaam fysiek veranderen omdat ik het eindelijk de juiste rust en herstel gaf die het nodig had. Dus ik ben hier om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je fitnessprogramma haalt, zodat je maar 3 dagen per week kunt trainen, de vruchten kunt plukken, je beste leven kunt leiden de andere 4 en je eindelijk in UITLIJNING voelt!

Het grootste deel van mijn leven geloofde ik dat de enige manier om fysieke veranderingen te zien was door een extreme hoeveelheid hoge intensiteit en veel cardio. Dus pleegde ik zelfmoord in de sportschool, in de verwachting dat ik de resultaten zou zien waar ik altijd op had gehoopt. En ik deed dit jaren en jaren en toen nog jaren. Tot ik me uiteindelijk realiseerde dat wat ik deed niet werkte, dus probeerde ik iets totaal anders. En laat me je vertellen … het was HARD. Het verlaten van de sportschool niet volledig doorweekt van het zweet of wakker worden zonder het gevoel te hebben dat ik door een vrachtwagen werd aangereden, was een soort mindfuck. Ik geloofde volledig dat de enige manier om resultaten te zien was door bloed, zweet en tranen… want dat was wat ik had geleerd van iedereen waar ik mijn hele leven naar opkeek. Mijn vrienden, mijn coaches en zelfs de media. Maar het blijkt dat je dag na dag resultaten kunt behalen zonder de ellendige pijn. En je hoeft niet elke dag te sporten om verbluffende resultaten te ervaren. Je kunt een beetje zweterig worden, jezelf een beetje harder pushen dan de week ervoor, en je zult het licht beginnen te zien, net zoals ik deed. Ik zeg niet dat je niet hard hoeft te werken, maar ik zeg wel dat je niet hoeft te geloven dat alleen cardio je resultaten zal opleveren en je zal helpen gewicht te verliezen of slanker te worden. Liften zal je helpen spieren op te bouwen en je lichaamsbouw te veranderen, terwijl je voedingskeuzes je brandstof geven en ervoor zorgen dat je dag in dag uit je resultaten ziet!

PaleOMG Align-programma

Laten we nu eens kijken wat u krijgt met het nieuwe Align-programma! Er zijn twee programma's om uit te kiezen: een GYM-versie en een HOME-versie . Voor de GYM-versie heb je toegang nodig tot de volgende apparatuur:

 • Rek
 • Halter
 • Bumperplaten
 • Halters
 • Kabelmachine (of lange lusbanden)
 • TRX
 • Lusbanden
 • Zweefvliegtuig of schuifregelaars
 • Stabiliteitsbal
 • Bank
 • Springtouw
 • Medicijnbal

Voor de HOME-versie heb je toegang nodig tot de volgende apparatuur:

 • Halters
 • Lange en korte lusbanden
 • Zweefvliegtuig of schuifregelaars
 • Stabiliteitsbal
 • Bank
 • Springtouw

Levenslange toegang tot 12 weken programmeren:

 • Het programma omvat 3 full body workouts per week.
 • Progressieve programmering in overbelastingsstijl, wat betekent dat u uw gewicht constant verhoogt naarmate het programma vordert. Week 1 en 3 samen met week 2 en 4 zijn elke maand dezelfde programmering, dus je zult in staat zijn om je kracht tussen die weken te zien toenemen. Het doel van het herhalen van die weken is om aan je vorm te blijven werken terwijl je ook je kracht vergroot. Door je kracht te vergroten, krijg je de resultaten waar je op hoopte!
 • Elke maand komen er nieuwe trainingen bij, dus je concentreert je op die maand en je huidige doelen, in plaats van vooruit te springen.
 • Voortgangsregistratiebladen die u kunt downloaden en afdrukken om u te helpen uw gewicht elke week bij te houden.

Uitdagende bewegingen die tijdens het programma steeds moeilijker worden:

 • Dit programma zit vol met bewegingen die je zullen uitdagen, vooral naarmate elke maand vordert.
 • Warming-up en cooling-down voor elke maand.
 • Elke training bevat een video van alle bewegingen.
 • En als je de video helemaal wilt overslaan, zijn er voor elke beweging GIF's beschikbaar.

Privé online discussieforum en community:

 • Met uw programma-aankoop krijgt u gratis toegang tot ons Circle.so-privéforum waar Align-leden vragen kunnen stellen, elkaar kunnen ondersteunen bij elke training, voortgangsfoto's en video's kunnen delen en bij elke training een extra duwtje in de rug kunnen krijgen.

Dit programma is gemaakt om u te helpen de voordelen van progressieve overbelastingstraining te ervaren, u te helpen u STERK en krachtiger te voelen, en om u te helpen u niet langer schuldig te voelen als u niet elke dag van de week aan het sporten bent. U KUNT geweldige resultaten behalen door slechts 3x per week te trainen, zolang u bereid bent hard te werken op elke dag van het programma.

En iets dat helemaal nieuw en superspannend is, is de Limited-Edition Align & Shine Box die wordt gelanceerd met het Advanced Align GYM-programma en het Advanced Align HOME-programma ! Dit is de eerste wellnessbox die ik ooit heb gemaakt en ik kan er niet enthousiaster over zijn! Ik heb altijd al een gepersonaliseerde PaleOMG-box willen maken en dit is de eerste (van hopelijk velen) waarmee ik van start kan gaan! We hebben maar een beperkt aantal dozen beschikbaar, dus houd daar rekening mee als je overweegt te bestellen. De boxen zijn alleen beschikbaar als add-on voor het nieuwe programma. Als ze goed verkopen, zijn we van plan om er in de toekomst meer te hebben die voor iedereen beschikbaar zijn! En ter informatie, de box is momenteel alleen beschikbaar voor klanten binnen de aangrenzende VS. Nogmaals, als dit goed verkoopt, hopelijk kan dat in de toekomst veranderen!

De Limited Edition Align & Shine Box bevat:

 • Een met laser gegraveerde PaleOMG Que-waterfles die inklapt voor gemakkelijk inpakken onderweg!
 • Prachtige PaleOMG fitness-schuifregelaars voor oefeningen om met het programma te gebruiken en je kern uit te dagen!
 • Aangepaste PaleOMG-weerstandsbanden van stof die blijven zitten als je aan dat onderlichaam werkt!
 • Een springtouw met het PaleOMG-merk om cardio en coördinatie te verbeteren!

PaleOMG Align & Shine Box

PaleOMG Align & Shine Box

PaleOMG Align & Shine Box

Om de lancering te beginnen en te vieren, zijn het Advanced Align GYM-programma en het Advanced Align HOME-programma momenteel het hele weekend te koop! Met deze flash-uitverkoop kunt u $ 40-45 extra besparen ! Het Advanced Align GYM-programma en het Advanced Align HOME-programma kosten normaal beide $ 199, maar dit weekend kun je ze krijgen voor $ 159 (een besparing van $ 40). En als u geïnteresseerd bent in de Align & Shine Box samen met het programma, bespaart u $45! Het Align-programma + Align & Shine Box tijdens deze lanceringsverkoop kost $ 279 (normaal $ 324!). Deze sale gaat alleen door in het weekend dus profiteer zeker voordat hij op is en zolang deze limited-edition box nog beschikbaar is!

En als je een klein voorproefje van het programma wilt zien, vind je hieronder een voorbeeldtraining van dag 1 van de Gym-versie, samen met de video van de bewegingen. Er zijn ook GIF's voor elke beweging beschikbaar in het programma, zodat je de volledige video kunt overslaan en in plaats daarvan elke afzonderlijke beweging kunt bekijken!

PaleOMG Align & Shine Box

Bekijk hieronder de video van bewegingen

Ik kan niet wachten om je in het programma te hebben, om de resultaten te ervaren die je kunt krijgen door MINDER te sporten dan in het verleden, en om je te laten zien dat kracht echt iets moois is. Ik wil je helpen sterk en zelfverzekerd te worden en ik wil je helpen je leven op één lijn te brengen, zodat je het meeste uit elke dag haalt. Als je vragen hebt, laat het me dan weten en ik beantwoord ze graag hieronder in de comments!

Klik hier om het GYM Align-programma vandaag nog te starten!

Klik hier om het HOME Align-programma vandaag nog te starten!

PaleOMG Align-programma

Het bericht The Align Program + The Align & Shine Box is GELANCEERD verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo