Heeft iemand zijn totale collectie gedowngraded?

Bron

Na jarenlang veel messen geprobeerd te hebben en te beslissen welke keepers zijn, overweeg ik soms om terug te gaan naar een meer bescheiden set (alleen messen houden die ongeveer $ 300 of minder waren).
Als ik ze scherp houd, zouden ze me goed van pas komen.
Heeft iemand ooit zo'n downgrade gehad? Hoe vond je het daarna?
Overwegen anderen om zoiets te doen?
Ik vraag me af of ik deze route ga volgen, ik zou later misschien van gedachten veranderen en een paar maanden later opnieuw een mooiere verzameling opbouwen.

Bron

Een keukenmes kopen dat voor de meeste klussen inzetbaar is? Het koksmes wordt je grootste vriend. Met het gladde lemmet is snijden door verse producten is probleemloos. Als je van koken houdt dan hou je van het koksmes. Zodra je ermee klaar bent is opbergen op een veilige plek zeer aan te raden. We raden aan om deze aan een messen magneetstrip te hangen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo