Hallo uit Norfolk Va

Bron

Hallo, ik volg dit forum al een tijdje. Ik kocht een paar jaar geleden een Konosuke MM van BST. Geweldig mes. Mijn eerste mes was een nakiri die ik kreeg toen ik in Yokosuka werkte in een kleine winkel in Blue Street, Kikuhide Cutlery genaamd. Mijn tweede was een 240 gyuto van Kamata in Tokio.

2020829_191859.jpg

2020829_191916.jpg

Zou graag willen weten wie ze gemaakt zou kunnen hebben. Er staat geen Kanji op de gyuto en geloof dat de nakiri de naam van de winkel erop heeft. Het handvat aan de…

Hallo uit Norfolk Va

Bron

Niet super groot is het tomatenmesje, het is een klein maar fijn mes. Bij sommige messen zit er en vork aan het uiteinde, dit is om de plakken tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad lemmet bijvoorbeeld een koksmes. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Met dank aan de fijne kartels van het mesje is die tomaten schil kinderspel.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo