Hallo uit Kentucky

Bron

Mijn naam is Greg en ik woon in Meade County, Kentucky. Ik geniet van de meeste dingen scherp. Mijn opa leerde me bijna 60 jaar geleden de basis van het slijpen. Mijn interesses voor mes en scheermes zijn oude Italiaanse mesjes, Case-messen, Microtechs, Protechs, vintage scheermessen, enz… Ik heb ook een steenverslaving met veel te veel stenen voor mijn behoeften. Ik slijp uit de vrije hand en gebruik af en toe een 1×30 bandschuurmachine als dat nodig is. Ik breng wat tijd door op verschillende mes– en scheerforums. Kijk uit naar het doornemen…

Hallo uit Kentucky

Bron

Waar kan je de meeste voldoening uit halen?, wat zou je denken van een fileermes? De snijkunsten gaan met sprongen vooruit, je zou zo de professionele keuken in kunnen. Probleemloos snijden? Geef de zware taken aan het mes, dan komt het allemaal goed. Zodra je ermee klaar bent berg je jouw nieuwe keukenmes weer op aan een magneetstrip. Vergeet overigens niet je mes schoon te maken, dit doe je onder de keukenkraan, in de wasmachine gaat het handvat kapot.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo