Hallo uit het zuidwesten van Noorwegen

Bron

Hallo.
Mijn primaire interesse gaat uit naar open scheermessen, mesjes, gereedschappen en natuurlijke slijpstenen.
Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in keukenmessen, maar tot nu toe ligt mijn interesse vooral bij het slijpen van messen en vooral scheermessen. Ik ben de enige messennerd in huis. Ik heb geen eigen sectie voor vaders messen, dus de meeste van mijn keukenmessen zijn gemaakt van typisch zachter roestvrij staal, maar ik hou ze graag in goede staat.
Ik heb een zwak voor JNAT's en Coticules. Ik ben bang om getrokken te worden…

Hallo uit het zuidwesten van Noorwegen

Bron

De eigen specialiteit van een fileermes is het hebben van een lang flexibel lemmet die je in staat stelt om dicht langs bot te snijden. En logisch natuurlijk, het snijvlak is erg scherp, je snijdt er zonder moeite mee door je verse producten.
Koop iets uit onze collectie fileermessen, het wordt goed verpakt verzonden voor veilige aflevering.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo