gyuto 240 help

Bron

Hallo iedereen,
Ik ben nieuw op het forum, ook al lees ik het al heel lang.
Ik heb een nieuwe baan en het is tijd om mijn eerste gyuto 240 te kopen voor voorbereiding:

– Veel lente-ui + willekeurige groenten
– vis (tartaar en sashimi gesneden) … ik had het niet verwacht?

Ik ben in Europa, dus de mogelijkheid is beperkt (vooral op dit moment).

Schoonsnijden:
Yoshikane Tsuchime

Gyuto

Gyuto Gyuto-messen (koksmessen) Lemmetlengte. 240 mm
www.cleancut.eu

Hinoura Hajikataya (ik hou van vorm)…

gyuto 240 hulp

Bron

Hoe heerlijk is het toch om elke avond aan het aanrecht te mogen staan en gebruik te maken van alle ingredi├źnten. Op tv puilen je ogen uit van al dat lekkers, hoe superieur zou het zijn als jij dit ook kan? Met grootse passie je gerecht alle liefde geven die je hebt. Je ruikt de pan inhoud al aan het einde van de straat. Dan de kruiden fijn hakken met een koksmes om door de pasta te roeren. Krijg je al de smaak te pakken?

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo