Grote beslissingen – Aflevering 221: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Elke kok weet wel dat goed materiaal een must in elke keuken is. Ieder keukenmes is gemaakt voor een speciale taak, neem bijvoorbeeld het schilmes dit geeft het beste resultaat voor die productgroep. Goed kunnen omgaan met een keukenmes is wel aanraadbaar. Weten hoe je moet snijden behaalt het beste snijresultaat.

Vandaag deel ik in de podcast enkele nieuwe dingen die ik heb geleerd tijdens deze nieuwe zwangerschapsreis en enkele beslissingen die ik heb genomen waarvan ik NOOIT dacht dat ik ze zou willen.

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je de podcast leuk vindt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ over wilt praten, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

Het bericht Grote beslissingen – Aflevering 221: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo