groot koksmes

groot koksmes

Wanneer groter beter is wil je een groot koksmes hebben. Meer snijvlak en gewicht kan handig zijn voor producten snijden. Het voordeel van een groot koksmes is dat je meer werk gedaan krijgt in minder tijd. Vele vinden meer gewicht ook prettiger om mee te werken. 

Santokumessen

Santokumessen

grootste koksmes - largest chef's knife

Grotere koksmessen

Grotere handen vragen vaak groter gereedschap. Bij koks is trouwens groot vaak beter, en al helemaal als het gaat om keukenmessen.

Meer grote keukenmessen

Een groentemes kopen doe je vanzelf sprekend bij keukengerijk.nl de professional in elk soort mes voor eigen en professionele keuken. Dit soort messen hebben het beste design voor groente bewerking. Snel na aankoop mag je het al uitproberen.

Koksmessen met 25cm lemmet

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
professioneel koksmes Victorinox 25cm lemmet
Aanbieding
Zwitserse kwaliteit in de keuken Dit koksmes uit de Grand Maitre serie van Victorinox is onmisbaar in jouw keuken. Met het mes kun je alle snijklussen met gemak doen. Het slanke en lange lemmet geeft jou de controle over het snijden. De klinknagels in de ergonomisch gevormde handgreep geeft het...
Beste deal op: frank.nl
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
professioneel Japans koksmes Damascus staal 25cm lemmet Sunlong
Aanbieding
Dit is een koksmes die in mijn keuken te vinden valt en met recht. Het is een heel plezierig mes om vast te houden en natuurlijk om mee te snijden. Verschillende snijtechnieken weet deze probleemloos te vervullen. Het 25cm lange en harde lemmet is lichter in gewicht dan doet aannemen. Het koksmes uit Japan wordt geleverd in een mooi doosje, dat is leuk voor levering. Nu hangt ie trots aan een magneetstrip. Een groot verschil met andere professionele messen uit bijvoorbeeld Duitsland is het geluid als je met aanzetstaal gaat aanzetten. Je hoort gewoon de kwaliteit.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
professioneel koksmes 25cm lemmet wit
Aanbieding
2 jaar geleden

professioneel koksmes 25cm lemmet wit

69,95
De messen serie Riviera Blanc is oorspronkelijk gemaakt voor de Franse markt. De ontwerper van het Spaanse Arcos haalde zijn inspiratie uit de vele luxe witte jachten die tijdens de zomer liggen voor de kust aan de Franse Riviera. Het keukenmes waarmee je de meest verschillende producten kan snijden is het koksmes. Een mesblad zonder kartels zorgt voor een stuk minder beschadiging aan groenten, fruit, vlees en vis. Hou je van een goed gesneden product dan hou je van het koksmes. Verzorg het goed door deze voor gebruik eerst aan te zetten met een aanzetstaal en stop het niet in de vaatwasser.
Beste deal op: kookcomfort.nl
Berg je groot koksmes veilig op
messenmagneetstrip
29,99
Enorm veilig voor een klein prijsje
groot koksmes
groot koksmes

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo