Groeten uit Stockholm

Bron

Hoi

Ik lees dit forum al geruime tijd en heb het enorm gewaardeerd. Ik dacht dat het normaal zou zijn om mezelf op zijn minst voor te stellen.

Mijn naam is Fredrik en ik woon in de regio Stockholm in Zweden. Mijn eerste japanse/kwaliteitsmessen waren een paar Hattori HD's en FH's in 2006. Die hebben me goed gediend en doen dat nog steeds. Heel lang waren het mijn enige messen. Een tipreparatie aan de HD Gyuto (na 10 jaar erg geïrriteerd te zijn geweest (de zus van mijn ex stuurde het…

Groeten uit Stockholm

Bron

Heb je een hakmes nodig? Deze en elk ander soort is via ons te kopen. Een nieuw scherp mes werkt zoveel prettiger waardoor de inspiratie eindeloos door blijft gaan. Zelfverzekerd aan het diner beginnen? Laat het mes het werk doen, dan gaat het goed. Na gebruik berg je jouw nieuwe mes weer op aan een magneetstrip. Maak je keukenmes eerst schoon, doe dit gewoon onder de kraan, de wasmachine is niet geschikt.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo