Green Moong Dal Paratha Recept – Gevulde Linzen Flatbread

Bron

Elke vrouw die voor het diner zorgt weet wel dat het juiste gereedschap in elke keuken thuis hoort. Product bewerking met het het keukenmes dat er voor bedoeld is zoals het HAKMES geeft dan ook je juiste resultaat. Om het mes optimaal te gebruiken is leren snijden wel zo handig, dan komt het mes extra goed tot haar recht.

Het recept van Green Moong Dal Paratha is een gezond en lekker plat brood dat gevuld is met een smaakvolle vulling van gekookte groene moong dal, ui, groene pepers, gember en korianderblad. Het is minimaal gekruid met komijnpoeder en korianderpoeder wat een geweldige smaak geeft aan de moong dal vulling. De Moong Dal Paratha is een perfecte manier om de eiwitten aan je dieet toe te voegen. Eet het als diner of een zondagse brunch en geniet met je gezin van de goedheid van de linzen.

Wist je dat: de meeste pulsen een lage glycemische index hebben. Eet een kom chana dal, moong dal, rajma of kabuli chana met groenten als een maaltijd op zich. Het helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Eet regelmatig een maaltijd om de drie tot vier uur om schommelingen in de bloedsuikerspiegel te voorkomen.

Serveer Green Moong Dal Paratha samen met Lauki Raita en maak er een complete maaltijd van.

Als je van dit recept houdt, probeer dan onze andere favoriete paratha-recepten zoals

  1. Mooli Paratha (Thepla) (Indiaas plat brood met radijs)
  2. Methi Ragi Soja Tarwe Thepla Recept
  3. Bhaat Ka Thepla (gekruide rijst en gierst glutenvrij plat brood)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo