
Deze gerookte zalm dip is zo romig en heerlijk! Met de smaak van gerookte zalm die het podium betreedt, gevolgd door een vleugje citroen en dille, is deze dip ZO GOED!
Ik ben dol op dips omdat ze makkelijk en lekker zijn! Als je ze ook lekker vindt en meer wilt proberen, begin dan met deze Crab Dip , Hot Corn Dip en deze Creamy Chicken Alfredo Dip !
Zalm Dip
Ik heb zalmdip in de winkel gekocht en het is niet alleen super duur, maar het heeft maar een heel klein beetje zalmsmaak! Deze dip is ZO veel lekkerder en je proeft de gerookte zalm zo sterk in elke hap! Plus, als je het combineert met wat pittige roomkaas en wat citroen, knoflook en dille… nou… Veel beter wordt het niet!
Ik ben vooral dol op deze dip omdat je hem bij zoveel gelegenheden kunt gebruiken! Het is chique genoeg om te gebruiken bij een vakantiediner als aperitief. Of je kunt het voor jezelf maken en het bij het ontbijt op wat crackers, een crostini of zelfs een geroosterde bagel doen. Deze dip is waanzinnig lekker! Omdat het maar 5 minuten duurt om het op te zwepen, wed ik dat je het altijd haalt! Ik weet dat ik dat doe. Genieten van!
Ingrediënten voor Gerookte Zalm Dip
Als je deze ingrediënten met elkaar mengt, mix je een klein stukje hemel! Het is zo, zo goed! Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met exacte ingrediëntenmetingen!
- Roomkaas: Als je dit van tevoren instelt zodat het op kamertemperatuur is als je het mixt, dan wordt de dip zo veel smeuïger!
- Mayonaise: Vetarm of normaal werkt prima!
- Zure room: Dit helpt om het een beetje pittig te maken.
- Gerookte zalm : Hak dit snel fijn, het hoeft niet perfect te zijn aangezien je het er toch door mixt.
- Citroensap: Ik heb zojuist citroensap uit flessen gebruikt voor dit recept, maar je kunt altijd vers gebruiken!
- Knoflookpoeder: Ik ben dol op alles met knoflook.
- Worchestershire: Je zou dat woord misschien niet kunnen zeggen, maar het maakt elk recept zeker heerlijk!
- Dille: Dit is het geheime ingrediënt om deze dip extra lekker te maken!
Laten we een duik maken!
Als je 5 minuten hebt dan heb je genoeg tijd om deze gerookte zalm dip te maken! Het is zo makkelijk! Bovendien is het superlekker!
- Ingrediënten mengen: Voeg in een keukenmachine de roomkaas, mayonaise, zure room, zalm, citroensap, knoflookpoeder, Worcestershire en dille toe.
- Pulseer en serveer: Pulseer tot een gladde en romige massa. Dienen.
Als je naar deze dip van gerookte zalm kijkt en denkt dat hij er superlekker uitziet, maar je hebt geen idee waarmee je hem moet eten… Ik ben hier om het je te vertellen! Hier zijn enkele ideeën die zo heerlijk zijn om te eten met deze dip!
- Crackers: Het spreekt voor zich dat crackers en dipsaus een match made in heaven zijn! Probeer het eens met een paar Ritz-crackers, wat tarwe-dunne of zelfs een van de speciale crackers die ze bij Trader Joes hebben!
- Brood: Ik hou van brood en dip! Probeer deze crostini , deze franse baguette of zelfs deze lekkere zuurdesem met deze dip!
- Bagels: Tijdens de brunch zie je altijd chique zeevruchtenpasta's. Maar met dit recept kun je het in het comfort van je eigen huis hebben! Deze dip smaakt fantastisch op een geroosterde bagel of koekje !
Of je dit nu van tevoren maakt of gewoon extra hebt, je kunt het gemakkelijk bewaren voor later! Zet het in een luchtdichte bak in je koelkast en het is tot wel 5 dagen houdbaar! Verdubbel de batch en geniet!
Dip is gewoon iets dat ik graag maak en in mijn koelkast heb. Het is een geweldige snack voor mij en het is ook het beste aperitief voor elk samenzijn! Hier zijn een paar van mijn favoriete beproefde diprecepten waar ik van hou en waar ik altijd naar toe ga. Er is een grote verscheidenheid, dus er moet voor elk wat wils zijn!

Dressings, Sauzen en Dips
Aardbeien Roomkaas Fruitdip (2 Ingrediënten)

Desserts
Caramel Pompoen Cheesecake Dip

Dressings, Sauzen en Dips
Beefy Enchilada Dip

Dressings, Sauzen en Dips
Dip van 5 minuten van een miljoen dollar

Print Awesome Gerookte Zalm Dip
- 8 ons roomkaas
- 1/4 kop mayonaise
- 1/4 kop zure room
- 6 ons verpakte gerookte zalm grof gehakt
- 1 eetlepel citroensap
- 1/4 theelepel knoflookpoeder
- 1/2 theelepel worchestershire
- 2 eetlepels dille
-
Voeg in een keukenmachine de roomkaas, mayonaise, zure room, zalm, citroensap, knoflookpoeder, Worcestershire en dille toe.
-
Pulseer tot een gladde en romige massa. Dienen.
Voeding