GEWELDIGE Bolognese Gnocchi

Bron

Je huidige broodmes daar valt niet meer mee te snijden? Wij van keukengerijk.nl helpen je graag aan een andere. Dit mes bijvoorbeeld is een echte aanwinst in je messenset. Met broodmessen als deze is geplet en gekruimeld brood niet meer van toepassing.

Bolognese Gnocchi is alles waar je op hoopt in een geweldig Italiaans gerecht! Smaakvol, gedurfd en vol heerlijke textuur, dit beproefde recept is iets dat je zeker een "WOW!" zal bezorgen. van je familie en vrienden!

Van begin tot eind volledig huisgemaakt, deze bolognese gnocchi zal je van je sokken blazen! Het is een recept dat zo lekker en minder gebruikelijk is dan je typische pastagerechten, en een recept dat je als kok zal onderscheiden! Als je van deze pasta houdt, probeer dan mijn zelfgemaakte spaghetti , deze heerlijke Alfredo en mijn favoriete pasta .

Bolognese gnocchi in a dish. Gnocchi Bolognese

Als het op recepten aankomt, hou ik er echt van om uit te breiden en iets uit de norm te halen. Een gerecht dat zo lekker is dat iedereen (ook kinderen!) zal smullen. Deze bolognese gnocchi is zo'n recept. Het is rijk en romig van structuur, maar in tegenstelling tot traditionele marinarasaus, is de smaak niet die van tomaten, maar een zoete saus. Het onderscheidt zich door de wortelen en selderij en de verschillende soorten vlees en het geheime ingrediënt: melk! De saus smaakt niet alleen heerlijk, maar de zelfgemaakte gnocchi is ook gemakkelijk en snel. Dit alles bij elkaar maakt dit gerecht uniek in zijn soort en zal zelfs de zwaarste juryleden imponeren!

Bolognese Gnocchi klinkt zo fancy en ingewikkeld, maar het is niet moeilijk! Hoewel het een gerecht is dat enige tijd kost om te maken, kan iedereen het. Ik zal zelfs enkele tips met je delen om dit vooraf te maken en te bewaren! Die eenvoudige voorbereiding bespaart u een hoop tijd en moeite! Op die manier, als het tijd is om een heerlijke maaltijd voor je familie en vrienden klaar te maken, kun je deze tevoorschijn halen en eruitzien alsof je de hele dag voor ze hebt gekookt! Ik ben helemaal weg van dit recept en ik weet dat als je het eenmaal hebt geprobeerd, je er net zo dol op zult zijn als ik!!

Welke ingrediënten heb ik nodig?

Om deze zelfgemaakte bolognese gnocchi te maken, heb je de saus en wat gnocchi (een knoedel gemaakt van bloem en aardappelen) nodig. Je kunt ze allebei van tevoren maken! Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met ingrediëntenmetingen.

  • Boter: Gebruik ongezouten boter in dit gerecht
  • Gnocchi: Hier is mijn recept voor zelfgemaakte gnocchi die je van tevoren kunt maken.
  • Bolognesesaus: deze heerlijke bolognesesaus is iets dat u van tevoren wilt bereiden en in dit recept wilt gebruiken.
  • Parmezaanse kaas: Verse, geraspte Parmezaanse kaas is mijn favoriet!
  • Basilicum: Hak wat basilicum fijn en gebruik het als garnering.

Laten we Bolognese Gnocchi maken!

Als je eenmaal de tijd hebt genomen om je saus en gnocchi voor te bereiden en te maken, is dit een absoluut briesje! Het is eenvoudig en snel en je maaltijd is sneller klaar dan je kunt zeggen!

  1. Bak: In een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur, voeg de boter en gnocchi toe. Bak de gnocchi in 3-4 minuten goudbruin.
  2. Mix: Gooi met Bolognese saus en top met kaas en gehakte basilicum.

Gnocchi being fried in a pan.

Je gnocchi en saus van tevoren maken

De sleutel tot het snel en gemakkelijk maken van deze bolognese gnocchi is hoe je je van tevoren voorbereidt! De saus en de gnocchi zijn een beetje tijdrovend, maar je kunt ze helemaal van tevoren maken! Als je elk recept verdubbelt of verdrievoudigt (vooral de saus!) dan heb je extra voor restjes of je kunt een van beide gebruiken in elk ander recept dat je wilt! Als je deze twee delen eenmaal hebt gekookt, kun je dit gerecht in slechts een paar minuten van begin tot eind maken! Voorbereiding vooraf is je vriend als het om dit recept gaat. Hier is hoe je dat kunt doen!

  • Bereiden en in de koelkast bewaren: Maak de bolognesesaus en gnocchi een paar dagen van tevoren en plaats ze in luchtdichte bakjes in de koelkast. Ze blijven 2 dagen goed in je koelkast en als je klaar bent om te koken, haal je ze eruit, verwarm je ze opnieuw en volg je dit recept!
  • Voorbereiden en invriezen : Als je weet dat je wat snelle diepvriesmaaltijden nodig hebt, is deze fantastisch! Je kunt de saus en gnocchi van tevoren klaarmaken. Nadat je die twee dingen hebt gemaakt, plaats je ze in aparte luchtdichte containers in je vriezer. Bevroren zijn ze tot 3 maanden houdbaar.
  • Ontdooien en opwarmen : Haal je bolognesesaus en gnocchi uit de vriezer en ontdooi ze een nacht in de koelkast. Als je klaar bent om dit recept te koken, verwarm je de saus gewoon opnieuw in een pan op het fornuis of in de magnetron. Roer elke 15-20 seconden totdat het is opgewarmd. Kook je gnocchi zoals aangegeven in dit recept en voeg de opgewarmde saus toe. Garneer en geniet!!

Gnocchi and sauce being mixed in a pan.

variaties

Dit recept is heerlijk zoals het is of je kunt het zelf maken! Hier zijn een paar ideeën voor variaties over wat u kunt doen om creatief te worden en dit het beste te laten werken voor uw gezin!

  • Spinazie toevoegen: In plaats van te garneren met basilicum, kun je wat spinazie aan deze saus toevoegen en laten koken en opwarmen. Het is een makkelijke en lekkere manier om wat extra gezondheid aan het gerecht toe te voegen!
  • Koop kant-en-klare gnocchi : als je wat tijd wilt besparen, kun je een zak kant-en-klare gnocchi kopen in plaats van het thuis te maken. Zorg ervoor dat je het ontdooit voordat je begint met koken!

Zoomed in on bolognese gnocchi with a wooden spoon.

Maak er een maaltijd van!

De smaak en textuur van deze bolognese gnocchi is ZO lekker en verdient het om een aantal heerlijke kanten erbij te hebben! Probeer een paar van deze kanten toe te voegen om je maaltijd compleet te maken en laat mensen zich afvragen of je echt een geheime professionele kok bent! Deze zijn eenvoudig en gemakkelijk en laten u gaan zitten en genieten van de maaltijd met alle anderen! Eet smakelijk!

Salades

Mijn favoriete Caesarsalade-recept

Bijgerechten

Recept voor gegrilde asperges

Brood

Zelfgemaakte Breadtwists

Desserts

De beroemde frambozen-krakelingsalade

GEWELDIGE Bolognese Gnocchi . afdrukken

Bolognese Gnocchi is alles waar je op hoopt in een geweldig Italiaans gerecht! Smaakvol, gedurfd en vol heerlijke textuur, dit beproefde recept is iets dat je zeker een "WOW!" zal bezorgen. van je familie en vrienden!
Cursus Diner, Hoofdgerecht
Keuken Italiaans, Italiaans Amerikaans
Trefwoord bolognese, bolognese gnocchi, gnocchi
Voorbereidingstijd 30 minuten
Kooktijd 2 uur
Totale tijd 2 uur 30 minuten
Porties 4 personen
Calorieën 75kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 1 Eetlepel Boter
  • 1 gnocchi
  • 1 Bolognese saus
  • 1/2 kopje Parmezaanse kaas
  • gehakte basilicum voor garnering
instructies:

  • Voeg in een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur de boter en gnocchi toe. Bak de gnocchi in 3-4 minuten goudbruin.
  • Gooi met Bolognese saus en top met kaas en gehakte basilicum.

Voeding

Calorieën: 75kcal | Koolhydraten: 1g | Eiwit: 5g | Vet: 6g | Verzadigd vet: 4g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 2g | Transvet: 1g | Cholesterol: 16 mg | Natrium: 226 mg | Kalium: 12 mg | Vezel: 1g | Suiker: 1g | Vitamine A: 185IU | Calcium: 149 mg | IJzer: 1 mg

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo