Gevuld Gilka-recept (gevulde zijden pompoen in Maharashtra-stijl)

Bron

Waar kan je jezelf het meest mee verrassen?, wat dacht je van een universele koksmes? Direct merk je een significant verschil terug in je gerechten, je doet met gemak een chefkok na. Zonder moeite door het product snijden in maar 1 beweging. Na een goed vervulde taak hang je jouw nieuwe mes weer op aan een magneetstrip. Berg je keukenmes, iedereen met een kokshart verzorgt messen onder de keukenkraan en niet in de afwasmachine.

Gevulde Gilka is een pittig, smaakvol bijgerecht dat de bescheiden Gilka (zijdepompoen) naar een ander niveau tilt. Het gekruide vullingmengsel is veelzijdig en kan worden gebruikt om andere groenten zoals brinjals, aardappelen, okra enz.

Serveer Gevulde Gilka met Dal Tadka , Kachumbersalade en Tawa Paratha voor een pittige, smaakvolle maaltijd.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere Maharashtrian-recepten proberen, zoals:

  1. Matki Chi Rassa Bhaji Recept
  2. Patichya Kandyachi Zunka Recept
  3. Maharashtrian Tomaten Saar Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo