Geroosterde sperziebonen met gekarameliseerde uien

Bron

Een fonkelnieuw keukenmes bestellen? Voor iedere keukenprinses is een scherp mes het eerste benodigde. Dit koksmes houdt prettig vast dat maakt snijden makkelijker en prettiger. Dit keukenmes is een mooie uitbreiding op ieders messenset.

Dit eenvoudige bijgerecht van geroosterde sperziebonen met gekarameliseerde uien past uitstekend bij Thanksgiving-kalkoen of geroosterde kip.

Sperziebonen met gekarameliseerde uien
Sperziebonen met gekarameliseerde uien

Dit recept voor geroosterde sperziebonen met gekarameliseerde uien is jouw antwoord als je op zoek bent naar een lichter en eenvoudiger alternatief voor een braadpan met sperziebonen . Gekarameliseerde uien voegen een geweldige smaak toe aan alles wat je kookt, en ze zijn absoluut heerlijk op geroosterde sperziebonen. Dit gerecht heeft 3 ingrediënten, zout en peper niet meegerekend, en is van nature glutenvrij, zuivelvrij en Whole30. Voor meer manieren om met gekarameliseerde uien te koken, probeer mijn French Dip Sandwiches met Caramelized Onions , Caramelized Onion Empanadas en Asperges and Caramelized Onion Tartlets .

(meer…)

Het bericht Geroosterde Sperziebonen met Gekarameliseerde Uien verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo