Gemakkelijke Crustless Pumpkin Pie Bites

Bron

De energie komt helemaal tot leven door, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en hier met het gezin van genieten. Het is ook grappig om te doen, de variaties zijn eindeloos en alles smaakt weer net even anders. Met verse vis bakken is ook zeer leuk om te doen. Alles met de juiste dosis toevoegen , het zijn de kruiden die het geven. Met de eigen geteelde groente van je zoontje. Begint je maag al te knorren?

Soms… is een volle pompoentaart gewoon te veel. Te veel werk, te veel tijd, te veel eten. Maar weet je wat net zo goed is? Kleine hapklare pompoentaarten die absoluut geen korst bevatten, maar toch alle smaak hebben. Misschien ben ik dit jaar een beetje bevooroordeeld omdat ik heb gevraagd om dit jaar geen Thanksgiving-diner te koken en in plaats daarvan een steakhouse te kopen, wat betekent dat het laatste wat ik wil doen is tijd in de keuken doorbrengen. Ik wil dit jaar een echte vakantie, gevuld met een server die me mijn bord met biefstuk en aardappelpuree overhandigt, gevolgd door het Thanksgiving-dessert dat ik thuis in mijn pyjama eet. En als ik dessert zeg, bedoel ik iets stuuuuupid makkelijks. Zoals deze pompoentaarthapjes, mijn Pumpkin Pie Cookie Crisp en/of mijn glutenvrije appeltaart . Deze Thanksgiving wordt glorieus!!

PaleOMG Easy Crustless Pumpkin Pie Bites

PaleOMG Easy Crustless Pumpkin Pie Bites

Eigenlijk … dit hele volgende jaar wordt glorieus. Je weet waarom?? IK BEN ZWANGER!! Ik heb het afgelopen zondag aangekondigd op mijn instagram en op mijn podcast , maar voor het geval je het hebt gemist … Hallo, ik ben momenteel zwanger!! Als je het al vele jaren volgt, weet je misschien dat ik altijd anti-kind ben geweest. Maar er is de afgelopen paar jaar iets veranderd, omdat ik aan mezelf heb gewerkt en als persoon ben gegroeid. Het is een hele toffe ervaring geweest. En hoewel we het probeerden, kwam het als een complete verrassing. Geen enkel deel van mij dacht echt dat ik zwanger was toen BOOM, een positieve zwangerschapstest glimlachte naar me terug. Mooi rad. En verdomd opgewonden om de hele ervaring te delen! Alle ups, alle downs en alle dingen die ik onderweg leer! Maar laten we eerst wat pompoentaart eten, jij mooie ziel!!

PaleOMG Easy Crustless Pumpkin Pie Bites

PaleOMG Easy Crustless Pumpkin Pie Bites

Afdrukken

Gemakkelijke Crustless Pumpkin Pie Bites

 • Auteur: juli
 • Voorbereidingstijd: 10 minuten
 • Kooktijd: 20 minuten
 • Totale tijd: 1 uur 30 minuten
 • Opbrengst: 12 happen
ingrediƫnten
 • 15 ons pompoenpuree
 • 1 kop kokosmelk uit blik *
 • 2 eieren
 • 1/2 kopje kokossuiker of ahornsuiker
 • 1 theelepel vanille-extract
 • 2 theelepels pompoentaartkruiden
 • snufje zout
 • slagroom, voor garnering
 • graanvrije knapperige koekjes, verkruimeld
instructies:
 1. Verwarm de oven voor op 350 graden F. Bekleed een muffinvorm met bakpapier en spuit met kokosoliespray .
 2. Doe alle ingrediƫnten voor de pompoenvulling in een keukenmachine en mix tot een gladde massa.
 3. Gebruik een koekjeslepel om het beslag gelijkmatig door elke ingevette muffinbeker te scheppen.
 4. Zet in de oven om 20 minuten te bakken, tot ze gaar zijn maar nog een beetje wiebelen. Laat het geheel afkoelen en zet het dan minstens een uur in de koelkast voordat je het serveert (een nacht werkt ook als je het van tevoren maakt).
 5. Haal het perkamentpapier van elk kopje, bedek met slagroom en strooi er verkruimelde koekjes op voor het opdienen !!

Heb je dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons – we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

PaleOMG Easy Crustless Pumpkin Pie Bites

Wat heb ik gebruikt om dit recept te maken:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG Easy Crustless Pumpkin Pie Bites

______________

Dit vind je misschien ook leuk:

Glutenvrije Pompoentaart

Pompoentaart

Pompoen Cheesecake Bars

Pompoentaart Cookie Crisp

Pompoen Cheesecake Muffins

____________

Klik hier om al mijn PaleOMG-recepten in uw maaltijdplanner te krijgen met echte plannen !

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Gemakkelijke Crustless Pumpkin Pie Bites verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo