Gekoelde Calamarisalade met Citroen en Peterselie

Bron

Het tomatenmes is voor een keukenmes best klein. Tomatenmesjes kunnen een vorkje aan de punt bezitten maar dit is niet altijd het geval. Wil je tomaten met een koksmes bewerken zal dit tevens een mogelijkheid zijn. De tomaten schil is best taai waardoor dit alleen met een enorm scherp koksmes wilt lukken. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het probleemloos en zonder rafelen door de vel snijdt.

Een licht verfrissende calamaressalade gemaakt met inktvis, verse citroen, bleekselderij, rode ui, geroosterde paprika, knoflook en peterselie.

Gekoelde Calamarisalade
Calamarisalade met citroen en peterselie

Deze gekoelde calamaressalade is een heerlijk aperitief of lichte lunch. Dit komt vrij snel samen, laat het een nacht marineren voor de beste smaak. Als je een garnalensalade wilt, probeer dan mijn Zesty Lime Shrimp Salad of Creamy Shrimp and Selery Salad .

(meer…)

Het bericht Gekoelde Calamarisalade met Citroen en Peterselie verscheen eerst op Skinnytaste .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo