Gegrilde Gevulde Paprika's

Bron

Elke man die zelf de maaltijden bereidt weet wel dat het juiste gereedschap een must in elke keuken is. Je producten gaan snijden met het het keukenmes dat er voor bedoeld is zoals het KOKSMES is dan ook het beste. Goed kunnen omgaan met een mes is wel een dingetje. Weten hoe je het keukenmes in de handen houdt haalt het beste uit het keukenmes naar boven.

Gevulde paprika's zijn gevuld met mager rundergehakt, rijst, tomaten en de perfecte mix van smaakmakers, allemaal gegarneerd met geraspte kaas. Het gebruik van Reynolds Wrap® Non-Stick Foil helpt de peper en vulling bij elkaar te houden en zorgt voor een smaakvolle maaltijd zonder rommel. Gebruik voor dit recept anti-aanbakfolie omdat geen van de gerechten tijdens het grillen blijft plakken. Individueel verpakte paprika's maken een kleurrijk en heerlijk diner met een combinatie van rundvlees vol van smaak.

Grillen is de tijd van het seizoen en deze gevulde paprika's krijgen de beste smaak op de grill. Probeer deze slowcooker , airfryer of in de oven gebakken gevulde paprika's.

Grilled stuffed bell peppers in the Gegrilde Gevulde Paprika Recept

Grillen is in de zomer een favoriete manier om een maaltijd te bereiden. Deze gevulde paprika's worden deze zomer een kleurrijke hit. We houden van de smaakcombinatie in deze gemakkelijk te maken gevulde paprika's. De kleur is perfect voor helderheid en zorgt voor zoveel smaak in de paprika. Snijd met een paprika de bovenkant eraf, hol de binnenkant uit en vul met de paprikavulling. Het is de perfecte combinatie! De paprika kookt langzaam op de grill en wordt zacht en mals terwijl de binnenkant van de rundvleesvulling nog steeds kookt. Ik gebruik Reynolds Wrap® non-stick folie om de peper en de vulling bij elkaar te houden en van binnenuit te koken. Dit helpt voorkomen dat het voedsel blijft plakken tijdens het grillen.

Dankzij Reynolds Wrap® Non Stick Foil helpt de extra bescherming de paprika's perfect te garen, waardoor deze gegrilde gevulde paprika's het perfecte diner zijn waar iedereen dol op zal zijn. Veelkleurige toegevoegde voeding en beladen met rundergehakt, tomaten, rijst en kruidenmengsels, allemaal bedekt met kaas eroverheen gesmolten, deze paprika's zijn een hit dit grillseizoen. De paprika's zijn perfect mals en kunnen gemakkelijk in plakjes worden gesneden en door het vleesmengsel worden gemengd. Deze favoriet bij het grillen wordt een zomers hoofdbestanddeel en is supergemakkelijk op te ruimen!

Paprika's vullen

Gegrilde gevulde paprika's zijn zo eenvoudig te maken en in elkaar te zetten. Het is een heerlijk hoofdgerecht vol met alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Vind alle ingrediëntenmetingen hieronder in de receptenkaart.

  • Paprika's : Gebruik een mes en lepel om de binnenkant van de paprika's voorzichtig uit te hollen.
  • Reynolds Wrap® Non-stick Foil : Gebruik de glanzende kant van de folie die naar buiten is gericht om de paprika's afzonderlijk te bedekken, plaats de paprika op de doffe kant, dat is de non-stick kant.
  • Olijfolie : Bedek je koekenpan om smaak toe te voegen en bak je rundergehakt en uien erin.
  • Ui : Snijd de uien naar wens in blokjes en fruit ze in de olijfolie.
  • Rundergehakt : Gebruik mager rundergehakt om minder vet over te houden. Giet het vlees eventueel af.
  • Tomaten : Verse tomaten zijn het lekkerst. Als je haast hebt, voeg dan gewoon een blik tomaten toe.
  • Tomatensaus : Zelf maken of een blikje tomatensaus in de pan doen.
  • Rijst : De rijst is het lekkerst oud en al gekookt.
  • Italiaanse kruiden : Zelfgemaakte kruiden zijn gemakkelijk te maken en bij de hand te houden.
  • Knoflookpoeder : Voegt een vleugje smaak toe aan het vullingmengsel.
  • Zout en peper : een snufje voor de smaak tijdens het grillen.
  • Kaas : Kies uit cheddarkaas of Mexicaanse melange om te versnipperen en toe te voegen aan de bovenkant van de paprika's.

Hoe Gegrilde Gevulde Paprika's Te Maken

In vijf eenvoudige stappen grillen deze gevulde paprika's perfect en zijn ze in minder dan 30 minuten klaar voor het diner. Deze gegrilde paprika's zijn zacht en sappig en voegen de perfecte textuur toe aan de vulling. Samen zijn deze paprika's mals en heerlijk bij elke hap!

  1. Bereid paprika's: Om de paprika's te bereiden, snijdt u de bovenkant eraf en verwijdert u eventuele aders of zaden erin. Voeg in een middelgrote pan op middelhoog vuur de olijfolie en ui toe. Kook vervolgens tot bijna gaar. Voeg dan het gehakt toe en kook en verkruimel tot het niet meer roze is.
  2. De vulling koken: Voeg de in blokjes gesneden tomaten, tomatensaus, rijst, Italiaanse kruiden, knoflookpoeder en zout en peper toe.
  3. Paprika's inpakken: Leg een vel Reynolds Wrap® Non-stick Foil op de bodem van elke paprika met de doffe kant naar boven, dat is de doffe kant.
  4. De paprika's vullen: Vul de paprika's met het mengsel en bestrooi met kaas. Vouw elke kant van de aluminiumfolie op en wikkel de paprika.
  5. Gevulde paprika's grillen: Verwarm de grill voor op 400 graden. Leg ten slotte de in folie verpakte paprika's op de grill en kook tot de paprika's zacht worden en de kaas 25-30 minuten is gesmolten.

Reynolds Wrap® antiaanbaklaag

U kunt niet fout gaan bij het gebruik van Reynolds Wrap® Foil. Ik heb met veel plezier hun Reynolds Wrap® non-stick folie gebruikt voor al mijn dagelijkse recepten. Niets blijft eraan plakken en het maakt het opruimen supergemakkelijk. Het is perfect voor het grillen, bakken en zelfs invriezen van restjes en desserts. Als we als gezin koken, gebruiken we altijd Reynolds Wrap® Foil tijdens het koken. Het is gemakkelijk om pannen te bekleden, af te dekken, op te bergen en mee te koken, zonder een rommel achter te laten.

  • Voedsel blijft niet plakken: Gebruik antiaanbakfolie als u kaasachtig of plakkerig voedsel kookt.
  • Antiaanbaklaag: voedselveilige antiaanbaklaag maakt pakjes of beklede pannen om plakken te voorkomen en is gemakkelijk schoon te maken.
  • Gemakkelijk te openen en te sluiten doos: de nieuwe verpakking heeft een lipje dat de doos volledig gesloten houdt voor opslag na gebruik en een nieuw kleurgecodeerd uiterlijk waardoor het product gemakkelijker in het gangpad te vinden is. Zoek naar de gele kleur voor antiaanbakfolie.
  • Glanzende kant: De niet-klevende kant is de kant met de doffe of vlakke afwerking. De folie is bedrukt met de woorden "NON-STICK Side". Dit zal helpen om aan te geven welke kant niet-klevend is,
  • Invetten is niet nodig: Reynolds Wrap® Non-Stick Foil blijft plakken aan je favoriete recepten. Het kan in al uw kook-, afdek- of vriessituaties worden gebruikt, zonder vet of spray.
  • Heeft het invloed op de kooktijd: Nee, het gebruik van Reynolds Wrap® Non-Stick Foi l heeft geen invloed op de kooktijd van uw favoriete recepten. Het is het beste om de lijn te pannen met Reynolds Wrap® Non-Stick Foil, dit zal uw reinigingstijd verkorten!
  • Grillfolie: Ja, Reynolds Wrap® Non-Stick Foil kan zowel de hoge hitte van de grill als de lage temperaturen van de vriezer aan. Het is veilig bij elke temperatuur van -40 ° F tot 650 ° F. Reynolds Wrap® Non-stick Foil is een veelzijdig hulpmiddel om te grillen. Gebruik altijd middelhoog tot middelhoog vuur op de grill. Verwarm de grill altijd eerst voor. Plaats folie op de grill met de antiaanbaklaag (stompe) kant naar het voedsel toe en voeg het voedsel onmiddellijk toe.

Variaties van gegrilde paprika

Er zijn zoveel variaties dat je kunt kiezen om de BESTE gevulde paprika's te maken. Deze paprika's kunnen in slechts een paar variaties van ingrediënten van Mexicaanse naar Italiaanse stijl gaan.

  • Eiwit: Kip, kalkoen , biefstuk zijn allemaal geweldige voelsprieten en brengen zoveel verschillende smaken met zich mee.
  • Rijst: Bruine rijst, quinoa en witte rijst zijn allemaal geweldige toevoegingen.
  • Taco Gevulde Paprika's: Voeg tacokruiden, koriander toe en voeg Mexicaanse melangekaas en zwarte bonen toe.
  • Vegetarisch: Probeer het vleesloos door het vlees weg te laten en er vegetarische vleeskruimels een extra blik bonen en gevulde paprika's aan toe te voegen.
  • Restjes: Geniet van je restjes gesneden in kleine hapklare stukjes, warm ze op en geniet ervan bovenop een salade of chips voor nacho's.

Tips voor gemakkelijk gevulde paprika's

Leer hoe u de perfecte gevulde paprika's kookt met deze snelle en gemakkelijke tips. Reynolds Wrap® Non-Stick Foil is ook de ideale optie voor gebruik in de oven, omdat het de smaak van uw voedsel behoudt en u tijd bespaart bij het opruimen van rommel. Het is niet nodig om te sproeien of oliepannen te gebruiken, plaats het voedsel gewoon op de antiaanbakkant (doffe kant) van de folie.

  • Van tevoren koken: U hoeft uw paprika's niet van tevoren te koken. Ze koken elk in ongeveer 2 tot 3 minuten.
  • Kaas: u moet ervoor zorgen dat uw kaas niet vochtig is zoals mozzarella, anders krijgt u een natte / waterige topping.
  • Paprika's: Snijd de paprika's doormidden vanaf de steel naar beneden door de basis. Hierdoor kunnen ze rechtop in de folie staan.
  • Fork Tender: Zodra je paprika's zacht genoeg zijn dat een vork er gemakkelijk in kan, zijn de paprika's gaar en gegrild.

Gevulde paprika's bewaren

Gevulde paprika's kunnen worden ingevroren en zijn een geweldige maaltijd om vooraf te bereiden! Dit zijn de beste doordeweekse maaltijden die perfect zijn voor elk gezin van alle leeftijden.

  • Maak vooruit: je kunt ze tot 1 dag van tevoren voorbereiden, als je die route volgt, raad ik aan om de topless paprika's eerst 5 minuten te koken. Vul ze vervolgens met voorbereide vulling en zet in de koelkast. Laat het de volgende dag op kamertemperatuur rusten terwijl de oven voorverwarmt. Verhoog de baktijd met ongeveer 10 minuten, omdat ze koel beginnen.
  • Bewaren: Paprika's 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaren in een luchtdichte bewaardoos
  • Invriezen: Bevries paprika's in een luchtdichte vriezer-veilige opslagcontainer voor maximaal 3 maanden. Laat een nachtje in de koelkast ontdooien alvorens op te warmen.

Meer Paprika Recepten

Paprika's zijn gemakkelijk te gebruiken en voegen zoveel textuur en smaak toe aan elk gerecht. Geniet van deze recepten met alle kleuren paprika in je koekenpan.

Diner

Koekenpan Italiaanse Worst en Paprika's

Bijgerechten

Koekenpan Aardappelen Met Paprika

Diner

Geweldige Pepper Steak Roerbak?

Diner

Ongevulde Paprika Koekenpan

Print Gevulde Paprika's

Gevulde paprika's zijn gevuld met mager rundergehakt, rijst, tomaten en de perfecte mix van smaakmakers, allemaal gegarneerd met geraspte kaas. Individueel verpakte paprika's maken een kleurrijk en heerlijk diner met een combinatie van rundvlees vol van smaak.
Gang Diner, Hoofdgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord paprika, gevulde paprika
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 4 paprika's
Calorieën 650kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 4 hele paprika's
  • Reynolds Wrap non-stick aluminiumfolie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 kleine ui gesnipperd
  • 1 pond mager rundergehakt
  • 1 blikje tomatenblokjes van 15 ounce
  • 1 8 ounce blik tomatensaus
  • 2 kopjes rijst gekookt
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • zout en peper
  • 2 kopjes Colby Jack-kaas versnipperd
instructies:

  • Om de paprika's te bereiden, snijdt u de bovenkant eraf en verwijdert u alle nerven of zaden erin. Voeg in een middelgrote pan op middelhoog vuur de olijfolie en de ui toe. Kook tot bijna gaar. Voeg het gehakt toe en kook en verkruimel tot het niet meer roze is.
  • Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, rijst, Italiaanse kruiden, knoflookpoeder en zout en peper toe.
  • Leg op de bodem van elke paprika een vel aluminiumfolie.
  • Vul de paprika's met het mengsel en bestrooi met kaas. Vouw elke kant van de aluminiumfolie op en wikkel de paprika.
  • Verwarm de grill voor op 400 graden. Leg de verpakte paprika's op de grill en kook tot de paprika's zacht worden en de kaas 25-30 minuten is gesmolten.

Voeding

Calorieën: 650kcal | Koolhydraten: 46g | Eiwit: 46g | Vet: 31g | Verzadigd vet: 17g | Meervoudig onverzadigd vet: 2g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 11g | Transvet: 1g | Cholesterol: 133 mg | Natrium: 964 mg | Kalium: 1349 mg | Vezel: 7g | Suiker: 14g | Vitamine A: 4924IE | Vitamine C: 168 mg | Calcium: 550 mg | IJzer: 7 mg

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo