Gebakken pompoenpasta met pancetta, gruyère, boerenkool en witte bonen

Bron

Wat is het toch fijn om alle avonden de keuken in te mogen gaan en je passie tot uiting te brengen. Op tv zie je de meest lekkere creaties voorbij schieten, met wat oefenen kan jij dit ook bereiden? Groente blanceren is ook een hele ervaring. Je ruikt de lekkerste geuren al van ver. Dan de kruiden goed fijn snijden met een scherp mes om over je gerecht te strooien. Wat komt er deze week op tafel?

Deze Gebakken Pompoen Pasta is gemaakt met pancetta, boerenkool en witte bonen en gegarneerd met gruyère en panko kruimels.

Pompoenpasta met boerenkool
Gebakken Pompoen Pasta

Deze gezond gebakken pompoenpasta is een totaal comfort food. Ik weet dat het zeldzaam is om de woorden 'gezond' en 'troostmaaltijd' in dezelfde zin te horen, maar luister! De pompoen, boerenkool, cannellinibonen en volkoren pasta geven dit gerecht een hoop vezels, en de gruyere en pancetta geven het dat comfort-food-element terwijl ze eiwitten toevoegen. Je kunt ook mijn Pumpkin Mac and Cheese met geroosterde groenten proberen, en voor een meer uitgeklede versie van dit recept, probeer mijn andere Cheesy Baked Pumpkin Pasta .

(meer…)

Het bericht Gebakken pompoenpasta met pancetta, gruyère , boerenkool en witte bonen verscheen eerst op Skinnytaste.

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo