Gasgrill ombouwen om keramische briketten te gebruiken

Bron

Ik heb een oude gasbarbecue die ik heb besloten om te herbouwen. De gasbuizen zijn afgeschoten. De thermometer werkt niet. Het heeft goede botten omdat het als een commercieel model werd bestempeld. Mijn huidige 6 pits geeft het ook op, dus heb ik besloten om de commerciële 4-pits om te bouwen.
Ik was aan het kijken om lavasteen te gebruiken in plaats van de standaard hitteschilden. Maar na onderzoek denk ik dat keramische briketten beter zullen werken. Het probleem is dat ik ondersteuning nodig heb voor de keramische briketten. Ik besloot om een gaasstaal toe te voegen voor…

Gasgrill ombouwen om keramische briketten te gebruiken

Bron

Het keukenmes dat bijna elke klus aan kan is het koksmes. Met het gladde lemmet is snijden door verse producten is probleemloos. Als je van koken houdt dan hou je van het koksmes. Verzorg het goed door deze voordat je ermee gaat snijden eerst met een aanzetstaal aan te zetten en was met de hand schoon.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo