Galerij – Hiromoto AS… Volledige spabehandeling Aangezien ik er nog een paar heb gedaan en er nog veel wachten om af te werken, leek het me leuk om ze allemaal op één plek te laten zien in plaats van de foto's overal te verspreiden. Ik heb nog niet iedereen gefotografeerd die ik heb gedaan, maar dit zou een groot deel van het meer complete Hiromoto AS-werk moeten vertegenwoordigen – AKA "Full Spa Treatment". Ik zal deze gewoon laten zien, ik laat alleen de rehandle-messen weg, maar alle rehandles zijn te zien in mijn rehandle-galerij… Galerij – Hiromoto AS… Volledige spabehandeling

Bron

Aangezien ik er nog een paar heb gedaan en er nog veel wachten om af te werken, leek het me leuk om ze allemaal op één plek te laten zien in plaats van de foto's overal te verspreiden.

Ik heb nog niet iedereen gefotografeerd die ik heb gedaan, maar dit zou een groot deel van het meer complete Hiromoto AS-werk moeten vertegenwoordigen – AKA "Full Spa Treatment". Ik zal deze gewoon laten zien, ik laat alleen de rehandle-messen weg, maar alle rehandles zijn te zien in mijn rehandle-galerij…

Galerij – Hiromoto AS… Volledige spabehandeling

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo