Etenswaren die u altijd moet kopen, niet maken

Bron

Een tegenargument voor een ander draadje. Nu ben ik het er absoluut mee eens dat we idealiter al het voedsel willen maken, maar er zijn er veel, waar het maken ervan voor veel mensen simpelweg onpraktisch is (door gebrek aan ruimte, de juiste omgeving of dingen die een eeuwigheid duren) of je bent niet veel besparen door thuis te doen, of je kunt bepaalde gerechten of smaakprofielen gewoon niet repliceren.

Hier zijn enkele voorbeelden. Dit is mijn mening en ik ben me er terdege van bewust (code voor jaloers) dat veel deelnemers hier het meest hebben gedaan…

Etenswaren die je altijd moet kopen, niet maken

Bron

De energie komt helemaal tot leven door, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en met z’n allen er van genieten. In folders van supermarkten kom je de lekkerste gerechten tegen, met wat inspanning kan jij dit ook bereiden? Vlees grillen is ook iets om helemaal in op te gaan. En die harmonie van smaken om bij elkaar te voegen, als laatste afmaken met peper en zout voor de best mogelijke smaak. Met de eigen geteelde groente van je dochtertje. Begin je er al zin in te krijgen?

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo